Albert Verlinde vindt Bridget Maasland een aandachtstrekker

Albert Verlinde vindt dat Bridget Maasland een ongelooflijke aandachtstrekker is. Ze haalde gisteren alle showmedia door te roepen dat ze liever Monique had geheten. “Dat hóeft ze niet te doen.”

Albert Verlinde en Bridget Maasland © Shownieuws, M

Bridget Maasland is een nieuwe podcast begonnen met haar Boulevard-collega’s Justine Marcella en Clarice Stenger waarin het echt helemaal nérgens over gaat. Het is inhoudelijk zó flinterdun dat het op een gegeven moment zelfs gaat over hoe Bridget vroeger graag had geheten.

Bridget wilde Monique heten

Een lachende Bridget: “Ik durf eigenlijk niet te zeggen hoe ik eigenlijk wilde heten, maar dat komt meer doordat er veel is gebeurd met die naam, maar ik wilde eigenlijk heel graag Monique heten.”

Ze doelt hier op haar affaire met André Hazes jr. Ze pikte hem af van Monique Westenberg, maar verloor hem uiteindelijk ook weer aan haar. Nu is Monique wéér in de steek gelaten door André; niet voor Bridget, maar voor zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen.

Showmedia

Het is maar goed dat Bridget uiteindelijk niet Monique is genoemd, grapte Clarice. “Dan had je een heel ander leven gehad! Dan was je gewoon nu in de steek gelaten en niet vorig jaar!” En Justine: “Oooh, dan had je nu huilend op een bank gelegen!”

Die uitspraken waren gisteren goed voor headlines in vrijwel alle showmedia. ‘Bridget Maasland wilde vroeger eigenlijk Monique heten’, kopte RTL Boulevard. En het AD: ‘Bridget Maasland onthult: ‘Ik wilde mijn naam veranderen in Monique’.

Aandachttrekkerij

Het is aandachttrekkerij, aldus Albert Verlinde in Shownieuws. “Het is ook wel een beetje publiciteitaandacht, hè? Dat hoeft ze niet te zeggen, hè? Ze weet ook wat het betekent als ze deze naam noemt. Volgende week noemt ze Sarah denk ik, of niet?”

Presentatrice Dyantha Brooks is het daarmee eens: “Het is toch ergens wel een beetje l*llig naar Monique misschien weer dit, toch?”

Schijnwerpers

Frits Huffnagel daarop: “Het is een beetje wrange humor.”

En Story-baas Guido den Aantrekker: “Je kunt het ook niet zeggen, maar Bridget weet natuurlijk precies hoe ze in de schijnwerpers moet komen en dat doet ze in dit geval met de luidsprekers.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u ook dat Bridget Maasland een aandachttrekker is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen