Waylon begrijpt niet dat André Hazes jr. alles op Instagram zet

Waylon begrijpt er niets van dat zijn muzikale collega André Hazes jr. altijd de nadrukkelijke behoefte heeft om zijn hele privéleven te delen op Instagram. “Hou je gewoon bezig met muziek.”

André Hazes jr. en Waylon © William Rutten

André Hazes jr. is nu al een paar weken afwezig en daar worden de showmedia behoorlijk zenuwachtig van. Patty Brard begon van de week zelfs Opsporing Verzochtje te spelen in Shownieuws. “Er móet wel een teken van leven komen”, riep de televisiediva. Eigenlijk weet niemand waar André is, zelfs Hazes-watcher Yvonne Coldeweijer niet.

Waylon begrijpt André niet

Normaal gesproken laat André werkelijk élke dag van zich horen op Instagram: continu plaatst hij allemaal foto’s en filmpjes van hem en zijn vriendin Sarah van Soelen. Maar dat is nu voorbij en dat is volgens zijn muzikale collega Waylon een goede zaak. Hij snapt niets van die behoefte om jezelf zo te etaleren op Instagram.

Waylon denkt dat André het advies heeft gekregen om voorlopig even niet meer op Instagram te zitten. “Die had hij al veel eerder moeten opvolgen: hou je bezig met je muziek en de rest is niet zo belangrijk”, vertelt hij in het programma The Friday Move op BNR Nieuwsradio.

‘Focus toch op je muziek!’

Presentator Wilfred Genee: “Dus niet steeds op social media gaan zitten?”

Waylon: “Nee joh, focus je lekker op je muziek en als je een keer iets deelt op social media, prima, maar de rest vinden we allemaal niet zo belangrijk joh.”

Wilfred: “En dat zou hem weer kunnen brengen waar hij moet zijn?”

Waylon: “Dat is ook hetgeen wat je zou moeten ambiëren: gewoon je muziek. Meer heb je toch niet? De rest is allemaal van voorbijgaande aarde. Dit is wie je bent.”

Hele dag filmen

Zelf moet Waylon er niet aan denken om net als André en Sarah continu zijn hele privéleven op internet te gooien. Hij begrijpt überhaupt niet dat er mensen zijn die dat leuk vinden.

“Dat hou ik gewoon privé. Ik ga niet de hele dag alles lopen filmen en lopen delen. Daar zitten die mensen ook helemaal niet op te wachten joh.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'ers verdedigen hun Insta-verslaving altijd door te zeggen dat het hun werk is. Waar of niet waar?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen