Lieke van Lexmond wil niet meer uitgelachen worden door Luuk Ikink

Lieke van Lexmond wil niet meer uitgelachen worden door Luuk Ikink. Ze heeft daarom geweigerd om RTL Boulevard toe te laten tot de presentatie van haar nieuwste maankalender.

Lieke van Lexmond en Luuk Ikink © RTL

Samen met haar maanzusje Jetteke heeft Lieke weer een nieuwe maankalender in elkaar geknutseld. De presentatie was gisteren en werd bijgewoond door andere zweverige types als Estelle Cruijff en Doutzen Kroes. De pers was niet welkom en dan vooral RTL Boulevard, onthult Luuk Ikink.

Luuk geboycot

Luuk heeft de zweverige Lieke in de zomer behoorlijk uitgelachen en daar heeft ze geen zin meer in. “We wilden heel graag bij de lancering zijn van de Moon Calendar. Ze hebben een soort lunch georganiseerd. Doutzen was daarbij en allemaal mensen. We dachten: leuk, gaan we langs. Maar dat wilden ze liever niet”, onthult Luuk.

Waarom wilden de Lexmond-zusjes dat niet? “Ze hadden zoiets van: dit moet besloten blijven, liever niet teveel gedoe. Ze waren ook een beetje bang dat wij het belachelijk gingen maken die kalender en alles eromheen. Terwijl wij superspiritueel zijn.”

Maan stond niet goed

Heel jammer, vindt Luuk het. ” Maar goed, ze hadden het liever niet en hebben het nu allemaal via hun eigen Instagram-kanalen gedeeld.”

Collega Arno Kantelberg cynisch: “De maan stond ook niet goed vandaag.”

Luuk: “Dat was het ook.”

Rituals

De reden dat Lieke gisteren besproken werd in RTL Boulevard, is omdat Rituals de samenwerking met de Lexmond-zusjes heeft gestaakt na felle kritiek van buitenaf.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Lieke van Lexmond permanente imagoschade oploopt als ze zo doorgaat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen