‘Rachel Hazes bazuint rond dat het over is tussen André en Sarah’

Rachel Hazes bazuint in haar omgeving rond dat het over en uit is tussen André Hazes jr. en Sarah van Soelen. Dat heeft showkenner Farja Farvardin (FawryNotSawry) ‘uit eerste hand’ vernomen.

Farja Farvardin, André Hazes en Sarah van Soelen © YouTube, Instagram

Farja Farvardin is zó zeker van zijn zaak dat hij een aflevering van zijn showrubriek De Roddelloog (Rumag TV) heeft opgenomen, waarin hij als ‘primeur’ naar buiten brengt dat André Hazes jr. en Sarah van Soelen niet meer samen zijn. “Wij zijn de eerste die dit kunnen melden”, aldus de presentator.

‘André en Sarah uit elkaar’

Het lijkt erop dat Farja zeer zeker van zijn zaak is. “Wij kunnen het echt bevestigen. We hebben uit eerste hand gehoord dat André Hazes en Sarah van Soelen officieel uit elkaar zijn gegaan. Ik wil eigenlijk op dit moment het allerliefst vertellen wie mijn bron is, want dan zouden jullie denken: a ha! Geloof me op mijn woord: dit is verteld door Rachel Hazes zelf.”

De grote vraag die veel mensen in de showmedia bezighoudt, is: waar is André? “Op dit moment verblijft André op een hotelkamer ergens in Nederland en het gaat heel erg slecht met hem, hebben we vernomen. Zijn relatie is over, Sarah kon het levensstijltje van André en zijn band niet meer aan.”

‘Rachel bazuint dit rond’

Het management van André ontkent dat ze uit elkaar zijn. Vreemd, vult Farja aan in een story op Instagram. “Rachel Hazes had aan haar mensen verteld dat het echt uit was. Of het nou een break was of dat ze tijdelijk uit elkaar waren, weet ik niet, maar ze zei gewoon tegen haar mensen dat het uit was.”

Hij vervolgt: “Ik heb dit vernomen van mijn bron, maar die kan ik niet prijsgeven. Anders zouden jullie denken: a ha! Sarah heeft mij een DM gestuurd dat ze nog happy samen zijn, dus ik vraag me af waarom Rachel dit zomaar zou zeggen.”

RoddelLoog

De nieuwste aflevering van de RoddelLoog met daarin het gerucht:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen