Johan Derksen vindt Jandino Asporaat ‘een hypocriete l*l’

Jandino Asporaat krijgt de wind van voren van Johan Derksen. Hij vindt de komediant een hypocriete l*l’ nu hij zijn QR-principes overboord heeft gegooid om een prijsje op te halen.

Jandino Asporaat en Johan Derksen © RTL, SBS

De afgelopen periode heeft Jandino Asporaat behoorlijk fanatiek actiegevoerd tegen de QR-maatschappij waarin we zijn terechtgekomen. Sterker nog: hij heeft zijn hele theatertour geannuleerd omdat hij zijn publiek niet wil dwingen om een QR-code te tonen voordat ze binnenkomen. Maar zijn eigen ijdelheid zit Jandino behoorlijk in de weg.

Woede over Jandino

Als Jandino wordt uitgenodigd om ergens een prijsje op te halen, weet hij namelijk niet hoe snel hij zijn QR-code uit zijn zak moet halen. Hij haalde dit weekend een prijs op bij het Gouden Kalveren Gala en om toegang te krijgen, moest hij de CoronaCheck-app tonen. Daarom heeft de komediant zich laten testen.

De mensen die de afgelopen tijd sympathie kregen voor Jandino vanwege zijn anti-QR-beleid reageerden woest. De presentator kwam vervolgens met een onnavolgbare reactie. Hij beweert het voor zijn fans te doen. Dezelfde ‘fans’ die hij in de kou laat staan door zijn theatertournee te annuleren dus.

‘Hypocriete l*l’

Johan Derksen vindt Jandino een heel erg triest geval. Hij viel hem gisteren behoorlijk hard aan in Veronica Inside. “Maar hij ging wél een prijs halen! Dan ben je een hypocriete l*l”, riep de voetbalanalist. Collega Wilfred Genee daarop: “Ja, hij ging wel een prijs halen. Laat die dan ook zitten!”

Wel vindt Johan het goed dat Jandino niet meer gaat optreden. “Ik ben wel heel blij dat Jandino zich solidair verklaart met Douwe Bob, want die doet Nederland een groot plezier door nooit meer op het scherm te komen. Die heeft nog nooit een programma gemaakt waar mensen naar kijken en ik heb nog nooit om die man kunnen glimlachen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen