Irene Moors verknalde tv-carrière, maar: ‘Niet jaloers op Carlo’

Irene Moors heeft haar tv-carrière in 2015 eigenhandig de dek omgedraaid door haar tv-duoschap met Carlo Boszhard te beëindigen. Zij is nu werkloos, hij gaat als een speer. Jaloers?

Carlo Boszhard en Irene Moors © RTL

Het was vijftien jaar lang een groot succes op de zondagmiddag van RTL 4: de talkshow van Carlo Boszhard en Irene Moors. Plotseling wilde zij niet meer verder, omdat ze eens wat anders wilde presenteren. Ze verliet Carlo, stapte over naar SBS 6 en daar kon ze na een paar jaar haar spullen pakken. Inmiddels kwijnt ze half weg op de reservebank.

Niet jaloers

Ondertussen is Carlo altijd bij RTL 4 gebleven en gaat hij nu als een speer met diverse hitformats, waaronder The Masked Singer. Heeft Irene niet ongelooflijk spijt dat ze zo hooghartig een einde maakte aan haar hitshow? En is ze niet ongelooflijk jaloers op Carlo? “Nee, totaal niet zeg! Ik moet er niet aan denken”, vertelt ze in de Weekend.

Het is toch wel pijnlijk dat Carlo nog steeds volop mee doet en zij nergens meer te bekennen is. “Dit is waar Carlo naartoe heeft gewerkt, zijn hele leven. Hij is een tv-beest, heel creatief, en dit is waar hij altijd van gedroomd heeft. Een mooie quiz, een mooie tv-show met alles erop en eraan. En bij Married At First Sight is hij een knuffelpresentator.”

Volkomen gelukkig

Irene gunt het Carlo van harte. “Dus ja, hij is volkomen gelukkig en ik ben heel blij dat hij dit heeft kunnen bereiken en daar nu ten volle van geniet. Hij zit op de top van zijn carrière. Maar om op je vraag terug te komen: of ík dat had gewild? Nee. Ik heb ook een mooie carrière gehad, maar op een heel andere manier.”

Het maakt Irene helemaal niet uit dat ze zo van de sterrenladder afgekukeld is, beweert ze. “Ik ben nu blij met alles wat ik achter de schermen kan betekenen. Ik ga gewoon lekker op vakantie en drink veel relaxter koffie. Ik heb alle tijd.”

Koffie

Waarom doet Carlo eigenlijk geen goed woordje voor Irene bij RTL 4? Ze kunnen toch weer eens samen wat doen? “Misschien komt er ineens wel weer iets waar we met z’n tweeën staan, maar die ruimte is er nu nog niet en dat is ook helemaal niet erg.”

“Hij is lekker aan het knallen, doet allemaal hartstikke leuke dingen en heeft het erg druk. Ik doe heel andere dingen, en tussendoor drinken Carlo en ik koffie, en hebben we het enig.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u Irene Moors op de Nederlandse televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen