Glennis Grace na felle Voice-kritiek: ‘Misschien hebben ze gelijk’

Glennis Grace heeft de massale kritiek dat zij niet rijp genoeg is voor een plek in de jurystoelen van The Voice of Holland meegekregen. “Ik ben mezelf daardoor erg naar beneden gaan halen.”

Glennis Grace © RTL

Het was ooit de bedoeling van Voice-bedenker John de Mol om alleen absolute A-sterren in de jurystoelen neer te zetten, maar met de komst van Glennis Grace heeft RTL 4 dat definitief laten varen. Ze is uiteindelijk vooral een coverzangeres, luidde de kritiek. En tijdschrift Nieuwe Revu vreest dat het programma nu heel ordinair gaat worden.

Glennis over kritiek

Wat vindt Glennis van al die kritiek? “Ja, dat heb ik wel meegekregen. Ik weet van tevoren hoe mensen gaan reageren en toch ga ik kijken. Dat moet ik ook niet doen! Ik ga heel erg mezelf naar beneden halen van: misschien hebben ze wel gelijk en hoezo vragen ze mij hiervoor?”, vertelt ze in Rooijakkers over de Vloer.

Uiteindelijk is Glennis er sterker door geworden. “Aan de andere kant heb ik ook weer zoiets van: het motiveert me wel, want ik wil ook altijd als ik iets nieuws aangereikt krijg het beste van mezelf laten zien. Ik ga daar niet zitten om niet te winnen, snap je wat ik bedoel?”

Onderste uit de kan

Glennis gaat er helemaal voor. “Ja, ik wil wel het onderste uit de kan gaan halen, zodat ik het eind van de rit met de kandidaat die overblijft kan zeggen: ‘We did this!’, weet je.Ik gooi me gewoon erin en dan zie ik wel wat er gebeurt.”

Wordt het straks bekvechten met collega Anouk? “Wij zijn gewoon heel cool met elkaar. We durven allebei wel onze eerlijke mening te geven. Zij heeft ook het hart op de tong en die is ook niet bang om iets te zeggen. Misschien word ik daardoor wel heel erg rustig, I don’t know.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Het was ooit de bedoeling dat alleen A-sterren coaches konden worden bij The Voice. Is Glennis Grace een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen