‘The Voice of Holland wordt heel ordinair door Glennis Grace’

De kijkers van The Voice of Holland krijgen een seizoen vol plat gescheld en ordinair geruzie voorgeschoteld nu Glennis Grace aan de slag gaat als coach. Dat verwacht het tijdschrift Nieuwe Revu.

Glennis Grace © RTL

Glennis Grace behoort volgens critici tot de meest ordinaire sterren van Nederland, maar dat weerhoudt RTL 4 er niet van om haar in een van de Voice-stoelen te zetten. Er is behoorlijk wat kritiek op die aanstelling, omdat het oorspronkelijke idee van John de Mol was om alleen de absolute top in de coachstoelen te zetten.

Plat gescheld

Nu heeft The Voice voor het eerst gekozen voor een artiest die nooit echt is doorgebroken en hoofdzakelijk covers zingt van Whitney Houston. Daarmee verliest het format behoorlijk aan allure.

Nieuwe Revu denkt dat het vooral allemaal heel erg ordinair gaat worden. “Een seizoen vol plat gescheld en ordinair geruzie ligt voor de hand.”

Hork Glennis

Het is nou niet bepaald de perfecte coach, denkt Nieuwe Revu. “Glennis Grace is een hork op sociaal gebied. Google voor de aardigheid eens de zoektermen ‘Glennis Grace ruzie’ en je hebt een gratis avondje topentertainment. Ze fulmineert en foetert al jaren willekeurig om zich heen richting iedereen die maar een veeg uit de Glennispan wil.”

Haar artiestenachternaam betekent ‘genade’. “Maar dat kent ze zelf allerminst. Ze vindt dat haar vader faalde als opvoeder, had een tijdlang geen contact met haar moeder Coby en ontstak in woede toen ze werd uitgemaakt voor ‘aandachtsh**r’ en ‘narcist’ nadat ze een dag na de aanslag op Peter R. de Vries een optreden had gecanceld omdat ze te emotioneel zou zijn geweest.”

Carlo wél fan

Carlo Boszhard neemt het wél voor haar op in het Nieuwe Revu-artikel. “Ik vind haar een leuke toevoeging aan The Voice omdat ze weet waar het over gaat en reacties bij het publiek oproept, net als Anouk. Ze is een mooie aanvulling op Ali B en Waylon.”

Dat is een tegendraadse mening. Waar komt die vandaan? “Samen met mijn partner Herald ben ik naar Los Angeles gegaan toen zij in America’s Got Talent stond. We hebben daar een ontzettend leuke tijd met elkaar gehad, je kan vreselijk met haar lachen, ze is ook echt een vriendin van me.”

Nieuwe Revu

Het Nieuwe Revu-artikel, waarin ook andere BN’ers hun mening geven ook Glennis Grace, kunt u onder meer lezen via Blendle.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen