Eva Jinek wil dat Nikkie de Jager nieuwe host Televizier-gala wordt

Eva Jinek vindt dat niet Jan Smit en Rik van de Westelaken, maar Nikkie de Jager volgend jaar het Gouden Televizier-Ring Gala moet presenteren. Dat past volgens haar veel beter.

Nikkie de Jager en Eva Jinek © RTL

Nikkie de Jager was dit jaar naar verluidt gevraagd om de presentatie van het Televizier-gala op te nemen, maar ze was zelf genomineerd en dan wordt het toch wat lastiger. Toch ziet Eva Jinek dat volgend jaar alsnog graag gebeuren. “Je moet sowieso het Televizier-gala zelf presenteren”, aldus de talkshowdiva.

Nikkie wil Adele

Daarop antwoordt Nikkie: “Ja vind je? Ik had wel het aanbod.”

Medetafelgasten Ryan Marciano en Armin van Buuren vinden het geen goed plan van Eva. Nikkie: “Ik vond dat toch lastig, maar ik moet er toch maar eens over na gaan denken, denk ik.”

De focus van Nikkie ligt op haar eigen YouTube-content. “Ik doe alleen maar dingen die ik echt leuk vind. Ik roep al zes jaar: ‘Nu Adele nog!’ Dat moet me nu ook nog ergens gaan lukken. Ik bedoel: ze heeft een album, dus het moet wel een keer gaan lukken. Ik hou hoop.”

Mislukte speech

Nikkie won donderdagavond de prijs voor beste presentatrice, maar stamelde toen ze aan de beurt was voor haar speech. Hoe zit dat? “Ik was ervan overtuigd dat Marieke ging winnen en toen hoorde ik m’n naam en toen dacht ik: oh, dat is gek. Toen moest ik opstaan en ik had een zendertje om.”

Dat zendertje viel op de grond. “Maar ik dacht: oh, die laten we gaan. Maar toen hing die dus nog aan me. Maar ik stond al en ik moest er nog heen lopen, dus ik kon niet nog heel lang blijven wachten. Ik had een hele mooie speech, maar toen stond ik daar en dacht: nou, die is ook nog verdwenen. En toen kwam dat eruit. Alles ging mis.”

Pannekoek

Komediant Richard Groenendijk pleit er op Instagram voor om de presentatie van het gala door te geven aan Peter Pannekoek, die een genadeloze roast hield tijdens de afgelopen editie.

Richard: “Niks ten nadele van Jan en Rik, echt heel goed gedaan, maar zullen we mijn lieve collega Peter Pannekoek volgend jaar gewoon het hele gala laten presenteren? Lijkt mij nou eens een keer spannend en leuk.”

Net even leuker

Een mooi plan, vindt Rob Goossens het. “Rik en Jan hebben het prima gedaan, maar je weet wel wat je krijgt als je hen op een podium zet. En met Peter Pannenkoek weet je niet waar hij heen gaat en dat maakt het voor de tv-kijker net even leuker”, zegt hij in RTL Boulevard.

Het plan van Peter wordt ook gesteund door Elise Schaap, Chantal Janzen, Olcay Gulsen én Peter Pannekoek zelf. Een duoschap met Nikkie?

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie ziet u liever als presentator van het Televizier-gala?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen