Dochtertjes Maxime Meiland dood gewenst na uitspraken over islam

Maxime Meiland heeft doodsverwensingen ontvangen na de uitspraken die zij en haar moeder Erica hebben gedaan over de islam. Het is momenteel voorpaginanieuws op de Telegraaf-site.

Maxime Meiland © Wessel de Groot

De Meilandjes liggen behoorlijk onder vuur vanwege uitspraken die Erica, Martien en Maxime Meiland hebben gedaan over de islam in het algemeen en hoofddoekjes in het bijzonder. Erica werd gisteren in de talkshow van Eva Jinek bijvoorbeeld keihard aangevallen door haar medegast Chantal Janzen en de gastvrouw zelf.

Maxime bedreigd

Erica vindt dat er niet meer islam naar Nederland moet komen en heeft vrouwen in boerka’s ‘pinguïns’ genoemd. Maxime steunt haar: “Ze vindt vooral het hoofddoek dragen waanzin. Wat ook logisch is want waarom moet een vrouw haar haar verbergen omdat mannen een probleem hebben met hun seksualiteit. Zo wordt de vrouw weer de dupe.”

Die uitspraken komen Maxime duur te staan. Ze deelt nu privéberichtjes die ze op Instagram toegestuurd heeft gekregen van ene ‘dilantuanaa’. “Kanker racist dat je bent ik hoop dat je kanker kind dood gaat lelijke kanker hoer. Ik hoop dat je kanker krijgt inclusief je kind. Als je dood bent kom ik nog ff een keer op je graf pissen.”

‘Wat een liefde’

De bedreiger van Maxime wenst haar 4-jarige dochter Claire en pasgeboren baby Vivé dood. “Ik wens je kind de dood toe en ik hoop dat ze ongeneselijk ziek wordt lelijke kanker baby ook. Schaam je diep.”

Maxime reageert verbijsterd. “Wat een liefde!”, zegt ze.

De bedreigingen aan het adres van Maxime en haar gezin zijn momenteel het voorpaginanieuws van de Telegraaf-site. ‘Boerka-uitspraken Erica Meiland zorgen voor ophef, dochter Maxime bedreigd’, luidt de kop.

PVV steunt Meilandjes

De Meilandjes krijgen steun van Geert Wilders, de partijleider van de PVV. “Hulde, hulde en nog eens hulde! Nooit excuseren voor de waarheid!”, twittert hij.

En zijn rechterhand Fleur Agema: “De Meilandjes trekken meer kijkers dan alle talkshows bij elkaar! Omdat ze tegelijkertijd zo flamboyant en volkomen nuchter zijn.”

Tweet

De tweet van Geert Wilders:

Bedreiging

De bedreiging aan het adres van Maxime:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maxime Meiland met de dood bedreigd na uitspraken over de islam. Belachelijk of begrijpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen