Sarah van Soelen krijgt sneer van Anouk Smulders: ‘Onverstandig’

Anouk Smulders vindt het buitengewoon onverstandig dat Sarah van Soelen zo met kruimels blijft strooien over haar relatiestatus met André Hazes jr. “Dan weet je dat er bovenop gedoken wordt.”

Sarah van Soelen en Anouk Smulders © Instagram, SBS

Het is inmiddels overduidelijk dat André Hazes jr. en Sarah van Soelen niet meer bij elkaar zijn, maar een officiële verklaring is altijd uitgebleven. Deze week haalde Sarah echter André’s initialen uit haar Instagram-bio, wat min of meer een bevestiging is van hun relatiebreuk. Eerder stopte ze al met het dragen van André’s naamkettinkje.

Anouk begrijpt het niet

Anouk Smulders, de vrouw van paparazzo Edwin Smulders, begrijpt er niets van dat Sarah zo de aandacht blijft trekken. “Ik wil heel graag hier iets over zeggen. We hebben de afgelopen dagen alweer van alles voorbij zien komen”, zegt ze in haar programma Shownieuws.

Ze vervolgt: “Wat ik niet begrijp is dat als je het heel vervelend vindt dat er zoveel in de media speelt, maar dan wel continu blijft voeren op wat er wel of niet zou zijn. Of er wel of geen letters staan en of er wel of geen kettinkje gedragen wordt. En wel of niet op bezoek.”

Onverstandig

Als je de aandacht zo vervelend vindt, dan moet je er ook niet alles aan doen om de aandacht te trekken, vindt Anouk. “Je vindt het vervelend en dat snap ik, maar als je maar blijft voeren of iets blijft laten zien op je social media, dan weet je ook dat hier bovenop gedoken wordt.”

Collega Bart Ettekoven: “Ja, ze blijven elke dag een kruimeltje voeren eigenlijk.”

Anouk: “Ja, dat begrijp ik niet. Als je er dan zo overstuur van wordt of moe van wordt of hoe je het ook wil noemen, dan moet je dit soort dingen ook niet delen. Daar duiken we natuurlijk met z’n allen weer bovenop.”

Bart: “Eens.”

Sarah blockt Boulevard

Sarah is door alle showmedia benaderd met de vraag waarom ze André’s initialen uit haar biografie heeft verwijderd, behalve door RTL Boulevard.

Boulevard kan Sarah niet meer bereiken, zegt presentator Luuk Ikink. “Wat het zegt weten we niet, want ze heeft ons geblokkeerd op WhatsApp, dus we kunnen het niet meer vragen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen