RTL trekt omstreden Mocro Maffia niet terug uit Televizier-verkiezing

Mocro Maffia wordt niet teruggetrokken als een van de drie kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring. RTL is wel degelijk blij met de nominatie, ondanks de moord op Peter R. de Vries.

Mocro Maffia © RTL

Showkenner Albert Verlinde meldde dinsdagavond dat er bij RTL groot ongemak zou heersen over de nominatie van Mocro Maffia, aangezien zenderprominent Peter R. de Vries waarschijnlijk door de échte mocromaffia is vermoord. “En dan moet de directie van RTL straks op het podium staan van: ‘We hebben de prijs! Leve de Mocro Maffia!'”

RTL trots op Mocro Maffia

Het klopt volgens RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink dat hier enig ongemak over is bij RTL. “RTL vertelt ons vandaag inderdaad dat ze een dubbel gevoel hebben, maar dat ze toch ook trots zijn dat de serie zoveel stemmen heeft gekregen van het publiek.”

RTL is dan ook geenszins van plan om de Televizier-nominatie op te geven, als dat al kan. “Van terugtrekken uit de competitie is geen sprake. Ze hopen van harte dat de makers met de Ring naar huis gaan.”

Luuk: “Ik snap wel een beetje dat dubbele gevoel, want het heeft wel een beetje met elkaar te maken. Het een is wel een fictieserie, maar dan toch… iedereen snapt het wel denk ik.”

Albert spreekt Peter

Albert heeft zelf ook weer een update. Hij heeft namelijk gesproken met Peter van der Vorst, de tv-baas van RTL. “Ik heb vandaag Peter van der Vorst gesproken. RTL zegt: ‘We zijn eigenlijk zo trots op het programma. Trots omdat het een goede dramaserie is.'”

“Hij zegt: ‘Natuurlijk is het wrang dat het Mocro Maffia heet en het daarover gaat, maar het is een goede serie en er worden heel veel nieuwe talenten in geïntroduceerd. We staan er vierkant achter en gaan er helemaal voor dat hij die Ring gaat winnen.’”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie moet de Gouden Televizier-Ring gaan winnen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen