René van der Gijp vindt Rob Kemps een vreselijke schreeuwlelijk

René van der Gijp is niet bepaald onder de indruk van het presentatiedebuut van Rob Kemps. Hij vindt dat de Snollebollekes-zanger zaterdagavond wel héél erg schreeuwde in The Wheel.

René van der Gijp © SBS

De allereerste tv-show van Rob Kemps, The Wheel, is zaterdagavond heel aardig van start gegaan op SBS 6. Het programma versloeg alle directe concurrenten. Eén van de kijkers was Angela de Jong, maar zij was niet ondersteboen van Robs debuut. Zij ergerde zich aan zijn ‘geschreeuw’ en stelt dat ze bijna een gehoorbeschadiging opliep.

Schreeuwlelijk

René van der Gijp sluit zich helemaal aan bij die kritiek. Hij deed Rob gisteren herhaaldelijk na in zijn programma Veronica Inside. “Ik heb zitten kijken en ik zal je zeggen: van die Rob Kemps gaan wij nog heel veel plezier hebben! Hahahaha! Ik heb even z’n openingetje meegebracht, dan kun je het zien. En zo ging het nog anderhalf uur door, hè?”

Daarop kregen de kijkers van Veronica Inside een fragment met de schreeuwende Rob te zien. “Waarom zegt niemand tegen hem: ‘We zitten niet in een soort Ahoy?’ Hij spreekt z’n kandidaten ook toe alsof ze een behoorlijk dubbele verstandelijke beperking hebben.”

Speenvarken

Collega Wilfred Genee: “Ik had vanochtend op de radio een compilatie van al dat geschreeuw van hem, omdat ik dacht dat hij niet wist dat hij een microfoontje had. Toen zei Henny Huisman tegen mij: ‘Die studio is zó verschrikkelijk groot en het publiek zit zó ver weg dat hij de neiging heeft om wat harder te gaan schreeuwen.'”

René gierend: “Nou, de neiging? Hij schreeuwt als een speenvarken!”

Wilfred: “Ik had precies hetzelfde toen ik zat te kijken. Ik dacht: waarom schreeuwt die man zo? Zal zijn microfoontje het niet doen ofzo?”

Fragment

Het fragment uit Veronica Inside:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen