Ron Brandsteder afgeslacht: ‘Boze Omroep MAX-bejaarde!’

Ron Brandsteder krijgt een flinke veeg uit de pan van de mannen van Media Inside. De Omroep MAX-ster heeft zich agressief gedragen op het Media Park en heeft nu last van een imagoprobleem.

Ron Brandsteder en Marcel van Roosmalen © NPO

Het is redelijk bizar hoe Ron Brandsteder zich heeft misdragen op het Media Park. De presentator was onderweg naar de studio van NPO Radio 5 toen hij met zijn Bentley stuitte op een wegversperring. Een collega van NPO 3FM was buiten aan het jeu-de-boulen met stoelen en deed daar live op de radio verslag van.

Boze bejaarde

Hoewel Ron prima een andere route kon nemen, wilde hij per se doorrijden. Hij dreigde zijn collega’s omver te rijden met zijn Bentley, waarna hij woest uitstapte en tegen de stoelen aan begon te trappen. Het meest bizarre is nog dat hij weigert om zijn excuses aan te bieden.

Krankzinnig, vindt Media Inside-ster Marcel van Roosmalen het. “Het is een heel flauwe dj natuurlijk, maar tegelijkertijd, waar ik dan op let: Ron Brandsteder is van Omroep MAX. Je merkt dat er onder Jan Slagter, van wie we al hebben geconcludeerd dat hij niet tegen tegenspraak kan, toch een beetje dat boze-bejaardengedrag heerst.”

Omroep MAX-gedrag

Marcel doopt Rons wangedrag om tot ’typisch Omroep MAX-gedrag’. “Komt stram aanlopen, schopt die stoelen weg, helemaal geen begrip, helemaal geen overleg. Dat vind ik jammer. Je kan het dan ook goedmaken met elkaar, maar Omroep MAX weigert dat.”

Hij vervolgt: “Je zou zeggen: ga eens langs met een bloemetje op het Media Park bij die Wijnand Speelman. Hoewel ik die dus ook irritant vond, maar het gedrag, het Omroep MAX-gedrag van Ron Brandsteder vond ik heel moeilijk.”

Ruzie met Jan

De baas van Ron, Jan Slagter, staat reeds bekend om zijn opvliegerigheid. Hij kan totaal niet tegen kritiek. En ook Ron blijkt nu dus een behoorlijk kort lontje te hebben. Media Inside-host Gijs Groenteman: “Het is heel Omroep MAX-esk inderdaad.”

Marcel benadrukt dat Jan niet bereid is om hun ruzie uit te praten. “Hij neemt niet op. Het is die boosheid. Het is een hele nukkige man.”

Hangbejaarden

Het verbaast Marcel dat de programma’s van Omroep MAX wél gevuld zijn met leuke bejaarden. “Het is toch gek? Jan Slagter is natuurlijk ook een bejaarde, maar die vertoont heel ander gedrag dan deze bejaarden. Hij lijkt helemaal niet op zijn eigen bejaarden!”

“Hij is een hele boze, actie bejaarde en dit zijn heel lieve hangbejaarden. Er is een heel verschil tussen doelgroep en leiding. Dat is toch vreemd?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jan Slagter en Ron Brandsteder zijn brommerige oude mannen. Bezorgen ze Omroep MAX een imagoprobleem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen