Agressieve Ron Brandsteder wil niet reageren op bizar wangedrag

Wie denkt dat MAX alleen bestaat uit vredelievende bejaarden die achter elkaars caravan aan rijden, heeft het goed mis. Omroepgezicht Ron Brandsteder blijkt namelijk een enorme agressieveling.

Ron Brandsteder © Janita Sassen

Ron Brandsteder heeft zich vrijdagavond van zijn barbaarse kant laten zien. Hij kwam in zijn peperdure Bentley aanrijden op het Media Park om daar zijn programmaatje op NPO Radio 5 te gaan maken, maar werd op het parkeerterrein gehinderd door collega’s van NPO 3FM. Die speelden daar – live op de radio – een nogal infantiel spelletje.

Jeu-de-stoelen

3FM-presentator Wijnand Speelman was buiten aan het jeu-de-boulen met stoelen. Klinkt nogal stompzinnig en dat is het ook, maar dat is hier niet het nieuws. Het nieuws is namelijk dat Ron kwam aanrijden en geen zin had om te wachten tot zijn radiocollega klaar was met dit item in zijn live-uitzending.

Aanvankelijk dreigde Ron zijn radiocollega omver te rijden in zijn patserbak, maar toen de verbijsterde Wijnand en zijn jeu-de-stoelen niet snel genoeg aan de kant gingen, stapte de MAX-ster wóest uit. Zonder ook maar een woord uit te spreken, begon hij de stoelen van Wijnand aan de kant te schoppen.

Alsof we aan één agressieve Brandsteder al niet genoeg hadden: zoon Rick kan immers kwartetten met de vechtpartijen waar hij bij betrokken was.

Debiel

Wijnand vindt Ron een enorme ‘debiel’. “Er komt een auto aanrijden, een hele dikke, en die herken ik, want dat is de auto van Ron Brandsteder. En die rijdt heel dicht naar ons toe. Zo van: ‘Ik moet er langs’. We zijn bezig, je ziet dat we live bezig zijn. Maar wat doet Ron, en dat vind ik het heftige, die gaat gewoon gas geven. Zo van: ‘Ik rij door’.”

De verbijsterde radiomaker: “Hij stapt uit zijn auto en schopt zo die stoelen aan de zijkant zonder iets te zeggen. Hij stapt weer in zijn auto en rijdt door naar zijn parkeerplaats. Ik verwacht dat wij deze week een bericht krijgen van Radio 5 met een excuses van Ron Brandsteder daarin.”

Ron zwijgt

Het is onduidelijk of Wijnand zijn gewenste excuses inmiddels gekregen heeft. “Er is onderling contact geweest en daarmee is de kous af”, zegt een woordvoerder van MAX tegen het ANP. 3FM laat echter weten nog in afwachting te zijn van een reactie van Ron en dat ‘de kous nog niet af is’.

Ron wil ondertussen niet in de media reageren op zijn walgelijke gedrag. “We hebben Ron natuurlijk even gebeld, maar nog niet kunnen bereiken, dus die excuses zijn vooralsnog niet gemaakt aan 3FM”, aldus RTL Boulevard-presentator Lex Uiting.

Fragment

De beelden van de ontspoorde Ron:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Ron en Rick Brandsteder een cursusje anger management moeten volgen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen