Rachel Hazes stelt schandaalboek verder uit: ‘Vanwege slecht imago’

Rachel Hazes stelt de releasedatum van haar schandaalboek nog verder uit. De officiële reden is dat ze geen tijd heeft, maar volgens Shownieuws ligt het aan het slechte imago van de Hazesjes.

Rachel Hazes © Shownieuws

De kettingrokende weduwe Rachel Hazes heeft een boek geschreven waarin ze werkelijk van iedereen gehakt schijnt te maken. “Ik heb echt het gevoel dat dat een soort Gazastrook wordt, dat boek. Dat wordt zó heftig”, vertelde haar zoon André Hazes jr. eerder. “Mijn moeder is best wel verbitterd, maar zij is ook wel zo gemaakt door mensen.”

Schandaalboek uitgesteld

Eigenlijk zou dat boek worden uitgebracht op 30 juni, de zeventigste verjaardag van André Hazes, maar dat ging niet door. Ook toen lagen de Hazesjes al ernstig onder vuur vanwege hun ordinaire gedrag. En ook gisteren, op de sterfdag van André, is er niets uitgebracht.

Weekend-baas Bart Ettekoven in Shownieuws: “Inmiddels is het boek er nog niet en dat laat ook nog even op zich wachten. Hoe lang het precies gaat duren is niet bekend. Ze zeggen dat ze er geen haast mee heeft. Dat kan het eind van het jaar worden of misschien wordt het wel 2022.”

Of 2025. “Het is nu zeventien jaar geleden dat hij overleed, toch? Ik zou het wel mooi vinden als het over drie jaar dan komt.”

Druk of slecht imago?

Waarom wordt het boek steeds uitgesteld? “Ze heeft het gewoon heel druk (met haar theekraampje, proest, red.), maar ik denk ook wel dat het te maken heeft met de negatieve sfeer die er om de familie hangt op dit moment. De populariteit van André en Rachel is eigenlijk sinds de breuk met Monique behoorlijk gekelderd.”

Hij vervolgt: “Je merkt op social media dat ze om de oren worden geslagen met negatieve reacties. Niet voor niets heeft Rachel ook op een gegeven moment de reacties op Instagram moeten uitzetten. Mensen menen toch allemaal lelijke dingen tegen haar te moeten zeggen. André idem dito, dus misschien dat dat de reden is.”

Soap ook op lange baan

De soap waar Rachel aan werkte met Rossana Kluivert, van de makers van Chateau Meiland, is ook al op de lange baan geschoven, weet Bart. “Ook met die reallifeserie wordt geen haast gemaakt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mogen de Hazesjes ooit nog klagen over negatieve media-aandacht als Rachel haar schandaalboek uitbrengt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen