Patty Brard in shock om weduwnaar Bibian Mentel: ‘Nu al een ander?!’

Patty Brard vindt dat Edwin Spee, de weduwnaar van Bibian Mentel, wel héél snel weer een nieuwe vriendin heeft. Het is nu zes maanden geleden dat de oud-snowboardster is komen te overlijden.

Bibian Mentel en Edwin Spee © RTL

Edwin Spee heeft gisteren, zo’n halfjaar na het overlijden van Bibian Mentel, onthuld dat hij weer een nieuwe vriendin heeft. “Lieve Bieb, wat jij zo graag wilde en waar ik nooit in geloofde, is gebeurd”, schrijft hij in een uitgebreide post. “Uit het niets liep Mandy enkele weken geleden mijn leven binnen.”

Patty Brard kritisch

‘Heel opmerkelijk’, noemt Patty Brard het in Shownieuws. “Om te beginnen gunnen we iedereen z’n geluk en hij zegt ook: ‘Het lijkt net alsof Bibian haar gestuurd heeft, dat al haar vriendinnen ook leuk vinden en dat de kinderen ook direct een klik hadden met deze Mandy.’”

Collega Dyantha Brooks: “Dat is nog wel even de vraag. Als zo kort na iemands overlijden de man in kwestie dan weer verliefd wordt, kan ik me voorstellen dat er naasten zijn: we hebben het er nog best lastig mee, want ze is nog maar zo kort geleden overleden.”

‘Wel heel snel’

Patty: “Volgens hem is daar helemaal geen sprake van, maar ik moet eerlijk zeggen – nogmaals gezegd hebbende dat we iedereen z’n geluk gunnen – dat ik er best wel van geschrokken was. Ik vind zes maanden heel kort, maar misschien ligt dat aan mij, Bram?”

Daarop zegt Bram Moszkowicz: “Ik vind het ook snel, maar ik vind het zo moeilijk om daarover te oordelen omdat we daar natuurlijk niet het fijne van weten. In principe vind ik het wel snel ja.”

Plein public

Patty begrijpt ook niet waarom Edwin hier zo de media mee opzoekt. “Ik vind het en plein public gaan met zo’n nieuwe liefde… Waarom moet dat? Daar heb ik een beetje moeite mee.”

Dyantha: “Misschien is hij wel zo verliefd dat hij het van de daken wil schreeuwen.”

Patty: “Ja, maar je bent geen 18, hè? En je hebt net een vrouw die is overleden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De weduwnaar van Bibian Mentel heeft na zes maanden alweer een ander. Te snel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen