Rachel Hazes krijgt eigen soap: ‘Van de makers van Chateau Meiland’

Rachel Hazes vindt kennelijk dat ze nog niet genoeg media-aandacht krijgt. Terwijl het land nog maar net bekomen is van haar ordinaire zakkenvullerij bij de Lidl, kondigt Rachel haar eigen tv-soap aan.

Rachel Hazes © Nick van Ormondt

Kennelijk scheppen de Hazesjes er een soort genoegen uit om dag in dag uit te worden uitgekotst door het volk. Ze blíjven zichzelf maar opdringen aan de mensen, die hen meer dan zat zijn. Terwijl de storm rond Rachels bloedordinaire Lidl-deal nog maar net is gaan liggen, vraagt ze nu alwéér om media-aandacht: ze kondigt een eigen soap op tv aan.

Rachel en Rossana

Vincent ter Voert van Vincent TV Producties, de producent van kijkcijferkanon Chateau Meiland, heeft de handen ineengeslagen met Rachel. “We zijn met Rachel in gesprek over een tv-programma. Dat zou een reallifesoap kunnen worden, dat is een mogelijkheid”, vertelt hij aan het tijdschrift Story.

Er zijn al proefopnames gemaakt. “We hebben met Rachel opnames gemaakt en kijken nu in welke vorm we dat gaan gieten. Rossana Kluivert is er ook bij betrokken. Dit is iets wat ze samen willen doen, het is een initiatief van hen beiden.”

Nog niets zeker

De soap over Rachel zal grotendeels worden opgenomen in Barcelona, waar beide dames wonen. De soap moet Rachel & Rossana gaan heten. “Ik denk dat je al twee woorden goed hebt. Maar dat wordt altijd bepaald door de zender. We zijn deze week gestart met het pitchen van het programma.”

Dat RTL zich hier niet aan gaat branden is wel duidelijk: de Hazesjes kampen immers met een extreem imagoprobleem. Maar concurrent SBS 6 is behoorlijk dik met de Hazes-familie. Vincent: “Ik heb net nog contact gehad met een zender. Maar ik wacht nog op feedback. Er is nog niets zeker.”

Verbaasde reacties

Showbizzkenners reageren verbijsterd op het nieuws. “Neeeeeeee 😂😂😂. Was een boek en een docu niet genoeg? Maar goed, we gaan er sowieso voor zitten uiteraard 😂😂”, zegt FawryNotSawry van Rumag TV.

Yvonne Coldeweijer kan het niet geloven. “Oh my f*cking gawd. Zo verschrikkelijk. Nu al zin in.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen