René le Blanc maakt geen expliciete foto’s van zichzelf: ‘Nooit’

René le Blanc maakt nooit expliciete foto’s van zichzelf. Op de vraag wanneer hij voor het laatst een pikante foto van zichzelf heeft gedeeld, antwoordt hij resoluut: “Dat doe ik niet.”

René le Blanc © YouTube

Het is evident dat René le Blanc behoorlijk vol is van zichzelf, maar het gaat niet zo ver dat hij ook nog allemaal expliciete foto’s van zichzelf neemt. “Dat doe ik niet. Nee, daar doe ik niet aan. Daar kan ik je heel duidelijk antwoord op geven: daar doe ik niet aan”, zegt hij in de talkshow Statements.

‘Waarom zou ik?’

Zelf stuurt René dus geen stoute foto’s, maar ontvangt hij ze dan wel eens? “Nee, niet.”

De presentator van dienst: “Gewoon voor de veiligheid?”

René: “Ja, weet je wel. Ik zit daar niet op te wachten. Ik heb een goede relatie en dan denk ik: waarom moet ik naar mijn meisje een foto gaan sturen, terwijl als ik ’s avonds thuiskom en we gaan slapen, ze precies weet wie ik ben. Toch, of niet?”

Spannender

De vrouw van René heeft helemaal geen behoefte aan zijn d*ckpics. “Als ik van tevoren een foto stuur, dan zegt ze: ‘Dat heb ik al gezien.’ Het is veel spannender om het gewoon live te doen. Ja, toch?”

Tot slot: wat is de laatste emoticon die hij heeft gebruikt? “Net nog voor de deur. Zo’n hartje bij het wangetje. Ja, dat is een kusje inderdaad. Die heb ik net naar Jolanda gestuurd.”

Statement

De talkshow Statements:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u René le Blanc een aantrekkelijke man?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen