André Hazes jr. opent shop in Batavia Stad: ‘Vooral druk met meisjes’

André Hazes jr. heeft vandaag een tijdelijk winkeltje geopend in Batavia Stad, maar heel druk is hij daar niet. “Hij is drukker met alle ‘meisjes’ dan met z’n winkel”, zegt een insider tegen Juice Channel.

André Hazes jr. © Instagram

Niet veel mensen weten het, maar André Hazes jr. heeft ook een eigen kledinglijn: AH6. De shirtjes en truitjes daarvan liggen voor het eerst in een eigen winkeltje en wel in het Lelystadse Batavia Stad. Zijn socials staan er vandaag vol mee: André die door de winkel loopt, André achter de kassa, André die niet weet hoe je kleding in een tasje stopt.

‘Hij doet amper wat!’

Naast André en zijn fans zijn ook zijn vrienden van de Story erbij aanwezig. En ook andere medewerkers van Batavia Stad houden een oogje in het zeil, want André is daar natuurlijk een ware attractie. Er wordt door hen flink wat gelekt naar de roddelkanalen op Instagram, waaronder Juice Channel en Life of Yvonne.

Eén van de medewerkers van Batavia Stad zegt: “Anoniem graag als je dit deelt, maar ik werk in Batavia Stad en is echt naast mijn winkel en de beste man is de hele tijd achter aan het lullen en heeft precies twee minuten zelf in die winkel gestaan. 🤣”

Druk met meisjes

Juice Channel kijkt daar niet van op. “Hij werkt net zo hard als Rachel Hazes in haar Bubble Tea-bar 🤣.”

Een andere Batavia-medewerker zegt: “Graag anoniem! Ik werk in Batavia Stad en hoorde van iedereen dat meneer drukker is met alle ‘meisjes’ dan met z’n winkel! Vandaar dat hij ook continu meer achter staat dan voor 🙄 Hier een mooie 5 minuten die hij wel in de winkel stond.”

“Sarah vriendin, ga je man halen!!!! Anders kan je dadelijk die ketting inleveren 😬”, giert Juice Channel.

Zes klanten

Het valt showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer vooral op hoe rustig het in het winkeltje is. “Ik tel zes klanten 🤣.”

Een andere bron tipt haar: “Hahaha vriendin van mij is in Bataviastad, medewerkers spreken mensen buiten aan om te vragen of ze naar binnen willen komen 🤣.”

Volgens Yvonne vermaakt André zich kostelijk. “André is schijnbaar drukker met de meisjes achter dan in ’n winkel.”

Rijswijk

André’s vriendin Sarah van Soelen is tegelijkertijd aan het werk in haar modewinkeltje in Rijswijk, zo’n anderhalf uur rijden van Batavia Stad. “Hopelijk voor Sarah is het in het winkeltje war zij werkt drukker!”, aldus Juice.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. is in Batavia Stad, op anderhalf uur rijden van Sarah van Soelen. Is ze aan het stressen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen