Koen Kardashian in voetsporen Gordon: huilend naar Zuid-Afrika

Koen Kardashian, boezemvriend van types als Estelle Cruijff en Jaimie Vaes, treedt in de voetsporen van Gordon. Het realityfiguur is huilend in het vliegtuig gestapt om te gaan afkicken in Zuid-Afrika.

Koen Kardashian © Instagram

Het is bekend dat Koen Kardashian naast zijn aandachtsverslaving ook last heeft van een cocaïneverslaving. Hij postte gisterenavond een filmpje op Instagram waarop te zien is dat hij huilend in het vliegtuig zit. “It’s time 🙏🏼”, was het enige dat hij erbij plaatste.

Afkicken in Afrika

Aan showbizzwatcher FawryNotSawry vertelt Koen dat hij onderweg is naar Zuid-Afrika. “Ik laat me opnemen in Kaapstad lieverd. Ik kan het niet alleen. Het is goed zo. Tot over een poos. ❤️ Schat ik deel hier verder niet meer over dus je hebt een primeur meid. I’m out. ❤️😘

Koen ontvangt daarop vele steunbetuigingen van andere randfiguren, waaronder Robbert Rodenburg, Anna Nooshin, Gaby Blaaser en Sarah van Soelen. En ervaringsdeskundige Thomas Berge zegt: “Heel erg goed, het kost verschrikkelijk veel moed en doorzettingsvermogen.. Trots om te zien ❤️👍🏼”

In de afgelopen jaren kickten ook Frits Wester en Gordon af in Zuid-Afrika.

Lees ook

Koen Kardashian walgt van Ferry Doedens: ‘Hoe kun je zo zijn?’ (2 januari)

Huilende Koen

Het filmpje van de huilende Koen:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen