Harry Mens sneert wéér naar Martien Meiland: ‘Hij waant zich superster’

Harry Mens haalt opnieuw uit naar Martien Meiland. Volgens de presentator van Business Class is de SBS 6-ster iets te veel in zichzelf gaan geloven. “Hij denkt dat hij een superster is.”

Harry Mens en Martien Meiland © RTL, SBS

Martien en Erica Meiland hebben net hun Noordwijkse villa van 2,7 miljoen euro betrokken of ze gaan alweer verhuizen. Ze worden naar eigen zeggen gek van de fans die hen thuis storen en daarom kiezen ze nu voor een villa met meer privacy. Harry Mens, die Noordwijk op zijn duimpje kent, stelt dat het allemaal wel meevalt.

Wishful thinking

Harry hoort in de media elke keer dat Martien lastiggevallen wordt door drommen fans, maar die ziet de Business Class-ster werkelijk nooit. Hij vindt het dan ook zwaar overdreven. “Drommen mensen voor de deur? Optochten van fans die langs het huis trekken? Ik denk dat dat wishful thinking is van de heer Meiland”, zegt hij in de Nieuwe Revu.

Martien roept maar wat. In werkelijkheid staat er helemaal niemand voor zijn deur, aldus Harry. “Hij zou misschien graag willen dat hij zo’n superster was.”

Geen warm burencontact

Volgens Harry zuigt Martien het allemaal uit zijn duim. “Ik denk dat het hartstikke meevalt met hun privacyproblemen. Waarom ze dan weer willen verhuizen? Geen idee, ik kan die mensen niet peilen.”

Het lijkt een beetje alsof Harry helemaal niets heeft met de Meilandjes en hun familiesoap. Klopt dat ook? “Nee, ik koester geen warm burencontact met ze.”

Lees ook

Harry Mens was bevriend met ‘horrorvader’ Martien Meiland (1 december 2020)
Harry Mens vreest het ergste: ‘Meilandjes gaan tonnen verliezen’ (7 september)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen