Harry Mens vreest het ergste: ‘Meilandjes gaan tonnen verliezen’

Harry Mens vreest dat Martien en Erica Meiland voor tonnen het schip ingaan, nu ze hun kapitale villa in Noordwijk alweer verlaten. Ze zullen volgens hem nooit hun vraagprijs krijgen.

Harry Mens en Martien Meiland © RTL, SBS

Het lijkt wel alsof de Meilandjes tegenwoordig om de paar maanden verhuizen. Ze kochten in april een kapitale villa in Noordwijk voor maar liefst 2,7 miljoen euro, maar voelen zich daar toch niet zo thuis. Ze verhuizen nu ergens anders heen en hebben hun huis nu te koop gezet voor maar liefst 3 miljoen euro.

‘Ze denken niet na!’

Het is echt niet te geloven, zegt vastgoedmagnaat Harry Mens, die tevens in Noordwijk woont, op Radio Veronica. “Ze zijn veel te impulsief. Ja, natuurlijk. Ze zeggen ‘hou even mijn fiets vast’ en dan kopen ze gewoon een pand, terwijl ze niet nadenken.”

Volgens de Meilandjes vertrekken ze vanwege de vele glurende fans. “Nou, dat viel wel mee hoor op een gegeven moment. Het wordt ook door hem zelf een beetje aangedikt uit een soort zelfverheerlijking geloof ik. Ik zie er niets van. Er is ook weinig te zien, want ze hebben geen voortuin en geen achtertuin.”

Miljoen te veel

Harry vindt sowieso dat de Meiland-villa in Noordwijk volstrekt wordt overgewaardeerd. “Het zijn eigenlijk twee appartementen zonder tuin. Ze hadden beter na moeten denken.”

“Ze hebben ook veel te veel betaald voor dat pand. Het is niet meer waard dan 2 miljoen, met alle respect. Ze willen er nu 3 miljoen voor hebben. De tijd zal het leren, maar ik ben bang dat het niet goed afloopt.”

Megaverlies?

Gaan ze er een megaverlies op maken? “Dat weet ik niet. Misschien doen ze het dan weer niet, krijgen ze weer spijt en vindt ze het weer leuk. Ze zijn heel instabiel.”

De overdrachtsbelasting zijn ze sowieso kwijt, aldus Harry. “De overdrachtsbelasting is maar zes maanden geldig, dus de volgende koper moet weer belasting betalen. Dat zijn ze kwijt. We zullen het wel zien.”

“Ik hoop dat ze het allemaal oplossen, maar ik vind het een beetje een lachertje.”

Lees ook

Harry Mens was bevriend met ‘horrorvader’ Martien Meiland (december 2020)

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ergert u zich er net als Harry Mens aan hoe achteloos de Meilandjes miljoenen uitgeven aan vastgoed?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen