Gordon woest op nieuwssite Linda de Mol: ‘Toto wél naar Dubai!’

Gordon is woest op de populaire nieuwssite LINDA.nl van zijn SBS 6-collega Linda de Mol. Zijn hondje Toto verhuist namelijk wél mee naar Dubai, in tegenstelling tot wat de website beweerde.

Gordon © RTL

Op dit moment is Gordon in Dubai om een visum te regelen voor zijn emigratie naar het emiraat. Hij is daar zónder zijn hondje Toto. Volgens de online showbizzkanalen RoddelPraat en Reality FBI heeft hij zijn hondje weggegeven aan zangeres Kim Malou, zijn protegé. LINDA.nl plaatste dat gerucht gisteren door alsof het een feit is.

Roddelkont Knevel

‘Gordon is geëmigreerd, maar Franse Bulldog Toto blijft achter in Nederland’, kopte LINDA.nl, zónder aanhalingstekens te gebruiken. De nieuwssite van Linda de Mol nam de roddel van RoddelPraat en Reality FBI klakkeloos over. En dat terwijl LINDA.nl juist zo walgt van al die online showbizzkanalen die continu smeuïge roddels naar buiten brengen.

Aan het eind van de rit blijkt LINDA.nl dus net zo journalistiek te zijn als RoddelPraat en Reality FBI en daardoor staat adjunct-hoofdredacteur Marije Knevel, bekend van Shownieuws, behoorlijk in haar hemd. “Het basisprincipe is hoor en wederhoor”, doceerde de roddelkont eerder. Ze heeft het artikel inmiddels verwijderd.

Gordon woest

Voor Gordon gaat het echt te ver. “Als ook nog ‘serieuze’ sites als Linda.nl schadelijke suggestieve onjuiste berichtgeving gaat overnemen is mijn grens bereikt. Ik moet nu weer een statement maken over mijn hond, kotsenmisselijk word ik er van. Linda platform ga je schamen!”, briest hij op Instagram.

Hoe zit het dan wel met Toto? “Mijn hond gaat gewoon mee naar Dubai op 17 oktober, ik ben nu in UAE om mijn visum te regelen. Het is werkelijk waar zo schadelijk en schandelijk wat zogenaamde roddelsites weer aanrichten met hun leugens. Ga wat nuttigs doen voor de maatschappij en besteed je tijd aan iets wat mensen beter maakt ipv verziekt!”

Zere been

Shownieuws trok gisterenavond niet partij voor collega Marije Knevel, maar voor Gordon. “Die bracht heel stellig zo van: ‘Hij naar Dubai, hondje blijft achter!’”, aldus Albert Verlinde.

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Exact, dus dat was echt eventjes tegen zijn zere been. Hij is ongeveer uit zijn vel gesprongen. Op Instagram liet hij vanavond zijn ongenoegen blijken, zoals Gordon dat ook alleen maar kan. Hij is nu even in Dubai om zijn visum te regelen, komt daarna terug en gaat dan ook nog tv-opnames doen.”

Albert vindt het overigens wel goed dat Gordon zijn hondje Toto dit keer niet heeft meegenomen naar Dubai. “Anders blijft die hond heen en weer vliegen. Ja, dat is wel zo.”

Sandra Schuurhof: “Ja, dat is niet goed voor zo’n hondje.” Albert: “Nee.”

RTL Boulevard bezorgd

Ook RTL Boulevard is bezorgd over het hondje van Gordon. Presentator Daan Nieber: “Grote zorgen om Gordons hondje Toto. Online wordt gespeculeerd dat Gordon zijn Franse bulldog ondergebracht zou hebben bij zijn protegé Kim Malou, maar zij vertelt ons vandaag dat Toto gewoon met Gordon mee is naar de woestijn (blijkt dus niet zo te zijn, red.).”

Dubai is geen geschikte plek voor Toto, denkt Daan. “Dat zou niet zo gunstig zijn voor het beestje. Dierenartsen adviseren namelijk niet met Franse bulldogs naar buiten te gaan bij temperaturen boven de 27 graden en vandaag was het 35 graden in de woestijnstad en het kan de 40 aantikken in de zomer.”

Reacties

Hoe reageert LINDA.-baas Marije? Bart: “Zij is zich doodgeschrokken en heeft hem ook meteen gecontact en haar excuses aangeboden en het boetekleed aangetrokken. Het artikel is verwijderd en er is een nieuw artikel in samenspraak met Gordon op gezet. Gordon heeft de excuses aanvaard, het is allemaal weer goed.”

En wat zegt Reality FBI, samen met RoddelPraat de brenger van het gerucht? “Gordon Isverroth is boos. Vergeet alleen te melden dat dat hondje al maanden ergens anders zit.”

Tip voor Gordon? Geniet van je nieuwe leven in Dubai, de jonge knaap waar je naast wakker wordt, zet onjuistheden recht op je socials en maak je verder in vredesnaam niet zo druk om dit soort onbenullige ditjes en datjes.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u überhaupt te wachten op nieuws over Gordon en zijn hondje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen