‘Bridget Maasland liegt, ze kwam bloedchagrijnig terug uit Curaçao’

Bridget Maasland spreekt niet helemaal de waarheid in het allereerste interview over haar geruchtmakende affaire met André Hazes jr. Althans, dat stelt Weekend-baas Bart Ettekoven.

Bridget Maasland © RTL Boulevard

Ruim anderhalf jaar na haar breuk met André Hazes jr. heeft Bridget Maasland voor het eerst haar kant van het verhaal verteld. In een podcast vertelt de presentatrice uitgebreid over hoe ze haar ex een leugenachtige egoïst vindt. Ze komt onder meer terug op het einde van hun relatie na een onrustbarende liefdesvakantie op Curaçao.

Bridget in shock

André zou tijdens die vakantie in een wc-hokje zijn vreemdgegaan van Bridget en wel met zijn toenmalige (en huidige) ex Monique Westenberg. Bridget vertelt nu in de podcast dat ze dat pas na terugkeer in Nederland in de krant las. “We zijn gewoon samen teruggevlogen, er was niets aan de hand en toen zag ik dat. Dat was best wel wauw ja.”

Op dit punt spreekt Bridget niet helemaal de waarheid, zegt Weekend-baas Bart Ettekoven, die overigens een zeer slechte verstandhouding heeft met de presentatrice. En daar is volgens hem ook bewijs voor.

Bloedchagrijnig

Om wat voor bewijs gaat het? Bart in Shownieuws: “Ze zegt dat ze nog helemaal van niets wist, maar ik kan me een foto herinneren van dat ze net terugkwamen van Schiphol en toen stonden de gezichten echt flink op onweer, buiten het feit dat het ook met bakken uit de hemel kwam.”

Hun gezichtsuitdrukkingen verraadden dat het toen al hommeles was, aldus Bart. “Ze waren niet heel erg vrolijk, dus volgens mij was er toen al het een en ander duidelijk over dat het over en uit was.”

Hoge woord

Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks: “Je bedoelt te zeggen dat Bridget het niet in de krant heeft hoeven te lezen, maar dat het al bekend was bij haar?”

Bart: “Volgens mij was daar het hoge woord er al uit.”

Wat vindt hij eigenlijk van Bridgets ontboezemingen? “Ik dacht vooral ‘wauw’ toen ze het allemaal vertelde. Waarom zou je het allemaal weer oprakelen? Want je weet dat het natuurlijk allemaal weer wordt overgenomen. Ik dacht juist dat ze het heel fijn vond dat het weer naar de achtergrond was verdwenen.”

Trauma

Anouk Smulders begrijpt Bridget wél. “Ik kan me ook voorstellen dat als je zo’n gesprek aangaat met die dames dat het een punt is in haar leven dat ze niet goed kan loslaten. Ik kan het me dus best voorstellen dat je daar lang kwaad over blijft of pijn over hebt.”

Bart: “Ik denk dat het serieus bijna een trauma is. Als je ziet hoe heel Nederland over haar heen is gevallen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen