Wopke Hoekstra reageert bij Jinek op spuuglelijk Superdry-shirt

Wopke Hoekstra heeft gisteren in de talkshow van Eva Jinek gereageerd op de mediastorm over het spuuglelijke t-shirt dat hij afgelopen weekend droeg tijdens de politieke heisessie in Hilversum.

Jaïr Ferwerda en Wopke Hoekstra © RTL

Samen met Mark Rutte en Sigrid Kaag heeft Wopke Hoekstra het afgelopen weekend doorgebracht op een landgoed in Hilversum, waar ze informele gesprekken voerden met elkaar. Om het informele karakter van hun ontmoeting kracht bij te zetten, kwam het drietal ook in casual kleding aanzetten.

Spuuglelijke outfit

Wopke spande de kroon met zijn spuuglelijke outfit (zie onderstaand). Hij had een t-shirt van Superdry aan met een heel rare pasvorm, waardoor hij ineens een soort uit de kluiten gewassen tiener leek. Men had er op social media de grootste lol om hoe onze belangrijkste politici er kennelijk bij lopen in hun vrije tijd.

Jinek-verslaggever Jaïr Ferwerda ging gisteren voor zijn rubriek in Jinek langs bij Wopke. “Prinsjesdag is ook van de kleding natuurlijk, hè? Dan hoop ik wel dat u wat anders aan heeft dan afgelopen zaterdag.”

Superdry-shirt cadeau

Wopke: “Ik heb alle fantastische foto’s gezien met geweldige bijschriften. Ik ga u een van die t-shirts cadeau doen, want ik heb er een heleboel. Een beetje groot zijn ze misschien voor u, maar het zou u uitstekend staan.”

Jaïr: “Ik zag een geestige reactie van iemand die schreef: dit is de laatste keer dat hij met z’n ouders op pad gaat.”

Wopke: “Nou, die was mooi, maar die van de korfbalclub en ‘wat hebben onze vrijwilligers enthousiast achter de tafel gezeten’ was ook een mooie?”

Woppert

Jaïr haalde ook bij een aantal andere politici reacties op Wopke’s shirt. Farid Azarkan: “Ja, ik dacht wel van: Woppert, dat hemd, mwoah.”

En Tunahan Kuzu: “Mijn zoontje is dit weekend 14 geworden, maar hij wilde dit t-shirt niet mee.”

Foto

De bewuste foto van de heisessie:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen