Patty Brard: ‘Waar blijft de ondergang van Lil’ Kleine?!’

Patty Brard begrijpt er helemaal niets van dat Lil’ Kleine zo populair blijft. Na de vermeende mishandeling van zijn (ex-)verloofde Jaimie Vaes, gaat het OM hem nu vervolgen voor een andere zaak.

Patty Brard en Lil' Kleine © Shownieuws, William Rutten

Het Openbaar Ministerie gaat rapper Lil’ Kleine vervolgen voor mishandeling van een man in Amsterdam, twee jaar geleden, zo werd gisteren bekend. Hij moet op 8 september, samen met twee andere verdachten, voor de rechter verschijnen. voor de toetakeling van twee mannen in de club Olivia op het Rembrandtplein.

‘Wie streamt hem nog?!’

Lil’ Kleine zit daarover ‘niet echt’ in zak en as, is Patty Brard opgevallen. “We hebben beelden van hem van vandaag dat hij per helikopter naar België gevlogen wordt, proostend met een biertje. Alsof er helemaal niets aan de hand is”, aldus de showbizzdiva in Shownieuws.

Patty begrijpt niet dat Lil’ Kleine nog steeds wordt omarmd. “Ik vraag met toch altijd af waar dit succes toch op gebaseerd is. Ja, sorry hoor. We checken het natuurlijk wel en zijn laatste single is gewoon 4 miljoen keer gestreamd, maar door wíe?”

Heropvoeding

Shownieuws-collega Bart Ettekoven: “Door de jeugd. Die lopen allemaal met hem weg. Al wordt het geloof ik wel wat minder door al deze verhalen, want het is natuurlijk niet stoer om je verloofde te slaan, als dat waar is natuurlijk.”

Patty: “Er is zoveel gebeurd. Al vanaf het voorval met de burgemeester die hij ‘Pietertje’ noemde, denk ik: tjongejongejonge, deze jongen moet gewoon even in de heropvoeding.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat Lil' Kleine nog steeds stevig op het zadel zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen