Winston Gerschtanowitz maakt pikante grap: ‘Nikkie onderspuiten?’

Winston Gerschtanowitz heeft gisteren een wel héél pikante grap gemaakt tijdens zijn eenmalige rentree als presentator van RTL Boulevard. Hij bracht Nikkie Plessen daarmee ernstig in verlegenheid.

Winston Gerschtanowitz © RTL Boulevard

RTL Boulevard wordt deze week vanwege het 20-jarig jubileum elke avond gepresenteerd door een andere host van vroeger. Deze bijzondere week werd gisteren afgetrapt door Winston Gerschtanowitz. “Ik mag het voor een keertje wederom zeggen, kijken of ik het nog kan! Ik ben Winston Gerschtanowitz en dit is (…) RTL Boulevard.”

Science fiction

Het was voor Winston heel onwerkelijk om weer achter de desk te staan. “Ik moet zeggen: het is een soort science fiction. Ik reed hier vanmiddag naartoe, ging de studio in en stond hier even toen er nog niemand was. Toen kreeg ik kippenvel, dat je gewoon… Vier jaar geleden was het gewoon elke dag je ding. Ik vind het heel leuk om hier weer te zijn.”

Winston viel met zijn neus in de boter, want zijn geliefde Boulevard-collega John van den Heuvel was voor het eerst deze zomer weer van de partij. “John, fijn dat je er weer bent man. We hebben je gemist.”

Warm bad

John is na de moord op Peter R. de Vries niet meer te zien geweest in RTL Boulevard. “Nou, wederzijds. Heerlijk om hier weer te zijn. Het is een warm bad.”

Hij maakte zijn tv-terugkeer zondag bij Eva Jinek. Was hij daar nerveus over? “Natuurlijk, omdat het een heel beladen onderwerp is. Je wil het ook goed vertellen, dus het was best spannend. Ook omdat je lange tijd even de luwte hebt gezocht, maar ik ben wel blij dat ik het gedaan heb.”

Nikkie onderspuiten

Aan het eind van de uitzending maakte Winston nog een pikante grap over een van zijn collega’s. Ruben Nicolai kwam namelijk de studio binnengerend met een fles champagne.

Daar was Winston behoorlijk verrast over: “Je dacht: als ik Nikkie mag onderspuiten, dan kom ik?”

Oei, dat is anno 2021 een behoorlijk gewaagde grap. Nikkie voelde zich er zichtbaar ongemakkelijk bij. Gelukkig hielp Ruben hem uit de brand en praatte hij er snel overheen.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen