Bijzondere week bij RTL Boulevard: oud-presentatoren keren terug

RTL Boulevard heeft een zeer bijzondere uitzendweek voor de boeg. Het programma bestaat op vrijdag 3 september alweer twintig jaar en daar wordt niet stilletjes aan voorbijgegaan.

Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz © RTL

Twintig jaar RTL Boulevard is reden voor het programma om flink uit te pakken. De hele week schuiven oud-presentatoren aan achter de desk en de entertainmentarchieven worden uitgespit. “De leukste, mooiste, ontroerendste en meest spraakmakende herinneringen worden opgehaald.”

Albert, Beau en Peter

Winston Gerschtanowitz trapt maandag het spits af. Dan is hij weer voor één keer achter de RTL Boulevard desk te zien. Dinsdag zien we Daphne Bunskoek terug in haar rol als RTL Boulevard-presentatrice.

Woensdag is het de beurt aan het trio waar het in 2001 mee begon: Albert Verlinde, Beau van Erven Dorens en Peter van der Vorst.

Daphne Deckers

Daphne Deckers presenteert donderdag en vrijdag de dag waarop RTL Boulevard echt 20 jaar bestaat, keren we terug naar 2021, waar de huidige RTL Boulevard presentatoren – Viviënne van den Assem, Eddy Zoey, Bridget Maasland en Marieke Elsinga – afwisselend te zien zijn. Luuk Ikink zal elke dag te zien zijn als co-host.

“Uiteraard zal RTL Boulevard op gepaste wijze aandacht besteden aan hun dierbare collega die niet had mogen ontbreken in deze jubileumweek: Peter R. de Vries”, aldus een woordvoerder.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

RTL Boulevard gaat voor één week terug naar hoe het allemaal begon. Een leuk initiatief?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen