Heleen van Royen gniffelt om Marco Borsato’s intimiteitsvacuüm

Heleen van Royen vindt het lachwekkend dat Marco Borsato tijdens zijn interview met Linda de Mol sprak over een intimiteitsvacuüm. Hij verbloemt op deze manier zijn keiharde vreemdgaan, vindt ze.

Heleen van Royen © Instagram

Het is maar de vraag of Marco Borsato wel goed heeft gedaan aan zijn grote interview op SBS 6. Hij heeft bakken aan kritiek gekregen op zijn tv-optreden, waarin hij vol-le-dig voor de slachtofferrol koos. Hij riep dat zijn vreemdgaan was veroorzaakt door een ‘intimiteitsvacuüm’ met Leontine, waar ze niet over konden praten.

Ontzettend vreemdgaan

Wat een geklets, aldus Heleen tijdens een online masterclass, waarvan gisteren fragmenten werden uitgezonden in RTL Boulevard. “Hebben jullie het interview met Marco Borsato gezien? Hij heeft een nieuw woord ingebracht in de Nederlandse taal en dat woord is ‘intimiteitsvacuüm’.”

Te lachwekkend voor woorden, vindt Heleen. “Hij moest ontzettend vreemdgaan, want hij zat in een intimiteitsvacuüm. Volgens mij bedoelde hij gewoon dat er niet genoeg *eks was tussen hem en Leontine.”

‘Heel erg raar’

Heleen vindt het ongeloofwaardig dat Marco op tv wél over dat ‘vacuüm’ kan praten, maar niet met Leontine. “Het is toch eigenlijk heel raar dat je dan tegen Linda de Mol moet gaan vertellen over je eigen intimiteitsvacuüm, terwijl je dat niet met je eigen partner hebt kunnen bespreken blijkbaar, want dat is dus helemaal misgegaan.”

Je moet met je partner gewoon altijd openhartig zijn over je intieme leven, aldus Heleen. “Bart heeft me een keer gevraagd om een lijstje te maken van alles wat ik nog wil en die hij nog wil in zijn s*ksuele carrière. Die lijstjes leggen we dan naast elkaar, dus we houden wel de conversatie erover gaande.”

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen