‘Leugenaar’ Marco Borsato keihard neergesabeld in RTL Boulevard

Ze zijn bij RTL Boulevard niet tevreden over het interview dat Marco Borsato heeft gegeven aan Linda de Mol over zijn uit de hand gelopen vrouwenhobby. Het is een leugenaar, aldus de showrubriek.

Rob Goossens, Marco Borsato en Bridget Maasland © RTL, SBS

Na ruim een jaar mediastilte heeft Marco het grote stilzwijgen doorbroken bij zijn goede vriendin Linda. Ze namen met z’n tweeën een gezellig theekransje op, waarvan de kijkcijfers toch een beetje tegenvielen. Tijdens het gesprek vertelde Marco over het bedonderen van zijn vrouw Leontine. Het interview maakte duidelijk wie hier nou eigenlijk écht het grote slachtoffer is. Wat blijkt? Marco zelf!

Leugenaar

Marco vertelde tijdens het interview onder meer dat hij uit het leven wilde stappen. “Dat is verschrikkelijk om te horen natuurlijk, maar de belangrijkste vraag waar wij thuis mee zaten is: hoe heeft dat huwelijk kunnen klappen? En hebben al die verhalen over vreemdgaan daaraan bijgedragen?”, aldus tv-kenner Rob Goossens van RTL Boulevard.

Het is een leugenaar, vervolgde hij gisteren in de uitzending op RTL 4. “Als ik hoor wat hij dan zegt… Hij ontkent eigenlijk alle specifieke gevallen en dan komt hij zelf met een voorbeeld van een gerucht uit Heerenveen… Als je zegt: ‘Ik ben in geen eeuwigheid in Heerenveen geweest’, dan kun je dat checken natuurlijk.”

Rob vervolgt: “Ik heb zijn naam ingetikt en Heerenveen en toen bleek dat hij in 2019 nog in Thialf is geweest. Bij mijn weten is dat in Heerenveen. In 2010 heeft hij met Guus Meeuwis in het sc Heerenveen-stadion op het podium gestaan… Het is heel onhandig van hem om zo’n voorbeeld te noemen en dan eigenlijk weer te jokken.”

Pr-strategie

Verslaggever Aran Bade vond het ook allemaal niet best. “Ik vind ook dat het geen kritisch interview was. Je moet dat een keer durven en willen als artiest. Als hij voor Jeroen Pauw of Eva Jinek had gekozen… Maar Linda die dan een soort open vraag had van die affaires van: ‘Wat wil je erover kwijt?’, dat is natuurlijk heel vrijblijvend. Dat miste ik vooral.”

“Het voelde als een pr-strategie, van: hoe gaan we dit in de markt zetten? Ook met die single daarna. Het doet echt afbreuk aan wat je wil bereiken.”

Bridget geeft mening

Bridget Maasland, die praktijkervaring heeft met schuinsmarcherende mannen, had ook een mening. “Weet je waar ik een beetje moeite mee heb? Ik heb sowieso moeite met: waarom moet hij überhaupt zijn verhaal doen? Maar oké, als je er dan voor kiest om je verhaal een keer te doen, doe dan ook echt een verhaal, doe dan een boekje open en vertelt inderdaad dan de waarheid. Wat heeft dit voor zin gehad?”

De meedogenloze Rob: “Ik zag tranen waarvan ik dacht: het was vooral zelfmedelijden en boetedoening. Het heeft voor het publiek niets opgeleverd, dus als hij echt een keer diep door het stof zou willen dan moet hij eigenlijk inderdaad dit interview overdoen met een Jeroen Pauw of een Eva Jinek.”

Of beter nog: misschien kan Marco in de voetsporen van de doorgezaagde lijsttrekkers nog even langs bij Mariëlle Tweebeeke van Nieuwsuur. Uiteindelijk zijn dit toch zaken van nationaal belang.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen