Wilfred Genee getroffen door akelig familiedrama: ‘Geef hem rust’

Wilfred Genee is getroffen door een akelig familiedrama. Zijn vader is overleden aan een hartinfarct, nadat zijn moeder van de trap was gevallen en hij dacht dat zij ter plekke was overleden.

Wilfred Genee en Johan Derksen © SBS 6

De afgelopen dagen werd Wilfred Genee behoorlijk op de hak genomen in de media, omdat zijn vervanger Hélène Hendriks het opvallend goed doet in het programma De Oranjezomer. Om een einde te maken aan die plaagstootjes, heeft Johan Derksen gisteren naar buiten gebracht dat Wilfred zich momenteel erg slecht voelt.

Wilfred op de hak

Hélène gisteren aan het begin van de uitzending op SBS 6: “Normaal beginnen we zo’n uitzending luchtig, hè? Maar dat gaan we deze keer niet doen, Johan, want jij wil als eerst iets zeggen over Wilfred.”

Daarop bracht Johan naar buiten met welk drama Wilfred en zijn familie momenteel te kampen hebben. “Ja, er zijn wat collega’s van ons die Wilfred van de week nogal op de hak hebben genomen. Dat is normaal gesproken niet zo erg, want daar vragen we wel eens om en we kunnen er ook wel tegen, maar Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken, dus het is nu niet zo gepast.”

Familiedrama

Wat is er precies gebeurd? Johan legde het uit aan hun kijkers. “Zijn moeder is van de trap gevallen, die was bewusteloos en zijn vader dacht dat ze was overleden en heeft toen een hartinfarct gekregen en die is intussen overleden. Ik vind dat Wilfred even met rust gelaten moet worden.”

Hélène: “Ja, daar sluiten we ons met z’n allen bij aan en we wensen jou, Wilfred, en je familie ontzettend veel sterkte namens ons.”

Fragment

De bewuste beelden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wilfred Genee en zijn familie gaan door een moeilijke periode heen

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen