Louis van Gaal niet naar Portugal verhuisd vanwege Johan Derksen

Louis van Gaal is niet naar Portugal verhuisd vanwege het meningencircus in Nederland, dat op voetbalgebied wordt aangevoerd door Johan Derksen. “Daar kijk ik helemaal nooit naar.”

Louis van Gaal © RTL

Tegenwoordig geniet Louis van Gaal samen met zijn vrouw Truus van het leven in de Portugese Algarve. Gisteren was in de eerste aflevering van het RTL 4-programma Hai Society te zien hoe de voetbaltrainer daar werd geïnterviewd door Jaïr Ferwerda. Hij wilde weten hoe hun leven in Portugal eruitziet.

Geweldig volk

Waarom woont Louis tegenwoordig in Portugal? Onder meer vanwege de mensen daar. “Het is een geweldig volk, geweldig warm ook, gepassioneerd, servicegericht. Wij kunnen een verschil aangeven tussen de Engelsen, de Duitsers of de Spanjaarden. Maar de Portugezen zijn echt ver verheven boven die andere volkeren.”

En wat doen ze de hele dag? Truus: “Louis golft veel. Ik niet, ik golf niet. Ik wandel heel veel. Samen hebben we in de coronaperiode dat er niet veel mocht heel veel getennist. Wat doen we verder? Ik lees ongelooflijk veel en hij kijkt al het voetbal.”

Johan Derksen

Jaïr stipte ook heel even Louis’ aartsvijand Johan Derksen aan. “En Louis, kijk je dan ook naar al die voetbalpraatprogramma’s? Bijvoorbeeld de Johan Derksens van deze wereld?”

Louis: “Nee, daar heb ik nooit naar gekeken.”‘

Jaïr: “Is dat ook de reden dat je hier in Portugal zit? Dat je je daar een beetje van afsluit? Van die meningencultuur in Nederland.”

Louis: “Nee, ik kan er heel goed mee leven. Als je nou steeds dezelfde kritiek uit dezelfde hoek komt… Als steeds dezelfde personen dezelfde dingen zeggen… Zo manage ik dat.”

Jaïr: “Oké, dus je geeft het een plaatsje. Laten we een visje gaan eten!”

Boze Truus

Vorige week kwam Louis’ vrouw Truus van Gaal in het nieuws, omdat de dochter van Linda de Mol heeft verklapt dat zij het verschrikkelijk vindt dat hij weer bondscoach wordt.

Volgens Johan Derksen is Truus absoluut niet blij met deze onthulling van ‘de dochter van’. “Ze heeft best interessante informatie verschaft, maar ik weet niet of de familie Van Gaal daar ook zo blij mee is.”

Instagram

Jaïr met Louis van Gaal:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen