‘Truus van Gaal niet blij met onthulling dochter Linda de Mol’

Truus van Gaal, de vrouw van Louis van Gaal, is er niet blij mee dat de dochter van Linda de Mol ongevraagd informatie over haar naar buiten brengt. Althans, dat vermoeden heeft Johan Derksen.

Noa Vahle en Johan Derksen © BNNVARA, SBS

Linda de Mol heeft haar 21-jarige dochter Noa Vahle in haar kruiwagen naar de radiostudio van NPO 3FM gereden en daar presenteert ze nu ineens de ochtendshow. Ze verklapte deze week in het programma dat haar familie Truus van Gaal is tegengekomen op vakantie in Portugal. “En Truus haar gezicht stond wel op onweer, kan ik je vertellen.”

Stampvoetende Truus

De vrouw van Louis van Gaal zou er absoluut niet blij mee zijn dat hij weer bondscoach wordt en daarom liep ze volgens Noa nogal bokkig door de Algarve. “Louis was al opstellingen aan het maken en alles. Ja, haha.”

Noa’s onthulling werd gisteren besproken in De Oranjezomer, waar ‘de dochter van’ óók al bij betrokken is. Daar zit ze namelijk in de redactie. Johan Derksen vindt het best geestig dat Noa informatie deelt over Truus, maar hij denkt dat de Van Gaaltjes daar iets minder blij mee zijn.

Truus boos op Molletjes?

Johan in de talkshow: “Noa zit bij ons op de redactie en ze is de dochter van Linda. Die heeft natuurlijk heel goede kruiwagens en die is plotseling sidekick bij een radioprogramma en daar heeft ze best interessante informatie verschaft, maar ik weet niet of de familie Van Gaal daar ook zo blij mee is.”

Wilfred Genee daarop: “Nee, ze was namelijk Truus tegengekomen, een dag voordat bekend werd dat Louis de bondscoach zou worden, en uit de lichaamstaal van Truus zou blijken dat Truus er niet blij mee was. Louis stond al overal opstellingen te maken en die deelde hij ook uit aan iedereen, maar Truus stond erbij met een gezicht van: god, hier heb ik geen zin in.”

Deurensmijten

Heeft Johan er begrip voor dat Truus er niet blij mee is? “Ja, zo’n Truus denkt ook: we zitten daar lekker in Portugal in het zonnetje, we kunnen even lekker golfen en nu gaat hij weer terug naar Nederland en krijgt hij de hele zeikpers weer over zich heen, met dit programma voorop. Dat vinden die mensen niet prettig, want Truus heeft weleens tegen bekenden gezegd dat als wij in beeld zijn, Louis deurensmijtend door het huis loopt.”

Wilfred: “Ja, ze keken wel altijd. Met een glaasje wijn.”

Johan: “Die man is zo overtuigd en zo trots op zichzelf dat hij het ongehoord vindt dat wij weleens kritiek uiten. Dat begrijp ik wel.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen