Dochter Linda de Mol verklapt: ‘Vrouw Louis van Gaal is woest’

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, klapt uit de school over een privéontmoeting met Truus van Gaal. De vrouw van Louis van Gaal zou niet blij zijn met zijn beslissing om weer bondscoach te worden.

Noa Vahle en Truus van Gaal © BNNVARA, RTL

De Molletjes en de Van Gaaltjes kennen elkaar als buren in de Portugese miljonairsenclave Vale do Lobo. Daar lopen ze elkaar dan ook regelmatig tegen het lijf. “Ik chill ook in Portugal, ja”, vertelt de 21-jarige Noa Vahle op NPO 3FM, waar ze plotseling de ochtendshow presenteert, vermoedelijk dankzij haar beroemde moeder Linda de Mol.

Woeste Truus

Noa, die een miljonairsleven leidt, kwam Truus van Gaal laatst ook weer tegen in de Algarve. “Mijn familie was Truus tegengekomen. Ik kan ook zeggen dat ik haar tegen ben gekomen. En Truus haar gezicht stond wel op onweer, kan ik je vertellen”, zo klapt ze uit de school.

Dit was voordat iedereen wist dat Louis het zou gaan worden? “Ehh, misschien een dagje ervoor. Maar nee, ehh, Louis was al opstellingen aan het maken en alles. Ja, haha.”

4-3-3

Sidekick Roelof de Vries: “Dat vind ik echt geweldig. Dat die man in Portugal een whiteboard pakt en gaat schrijven.”

Noa: “Ja, dat hij vast gaat bedenken of het 4-3-3, 5-3-2 of 3-5-2 wordt.”

Presentator Edson da Graça: “Ja, van: ‘Wat ga ik blèren tegen Frenkie? En wat ga ik tegen Memphis zeggen? Geen hoed op, Memphis!’ Maar goed, Truus heeft, aimabel als ze is, toch gezegd: ‘Louis, neem die baan maar.’ En dat doet ze voor ons allemaal, hè? Dat moeten we ons goed realiseren. Ze verdient dus om in het zonnetje gezet te worden.”

Liever niet

Het is geen geheim dat Truus het wel mooi geweest vindt. Ze zei eerder in RTL Boulevard: “Hij weet dat ik het liever niet wil, maar ik kan hem ook niet vastplakken. Als hij toch iets aanvaardt, ga ik echt wel weer mee hoor. Ik laat hem niet gaan.”

Louis heeft er nu dus toch voor gekozen om Oranje te gaan begeleiden in aanloop naar het WK in Qatar, volgend jaar. Hij zal voor de derde keer aantreden als bondscoach. Volgens RTL Nieuws blijft hij wel gewoon in Portugal wonen.

Debuut

Noa vertelde in de uitzending op 3FM nog kort over haar radiodebuut. Ze vertelde de luisteraars niet dat ze de dochter is van Linda de Mol, maar slechts dat ‘haar oom’ (John de Mol) kortstondig getrouwd is geweest met Willeke Alberti.

“Dit is wel een beetje mijn debuut, dus ik denk niet dat iemand mij kent, maar ik ben dus Noa, ik ben 21 en ik ben sportredacteur bij Veronica Inside. Ik ben daarnaast ook nog steeds student in Amsterdam. Ik studeer Media & Cultuur aan de UvA. Daar kun je mediadeskundige mee worden. Het gaat wel lekker, maar wat word je ermee? Dat weet ik eigenlijk niet.”

Nou, gelukkig maakt dat in het geval van Noa ook niet zoveel uit.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het chic dat deze Mol-telg uit de school klapt over een privé-ontmoeting met Truus van Gaal?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen