Jamai Loman wil graag een derde vaccinatie: ‘Ik neem hem direct’

Jamai Loman zou graag een derde vaccinatie tegen het coronavirus willen. Als die mogelijkheid er straks is, dan gaat de RTL 4-ster daar naar eigen zeggen direct gebruik van maken.

Jamai Loman Beeld: RTL

Het was vorig jaar een angstig jaar voor Jamai Loman. Hij uitte al in maart, vlak na de start van de coronacrisis, zijn zorgen, omdat hij sinds zijn niertransplantatie afweeronderdrukkende medicatie slikt. “Een influenzagriep kan voor transplantatiepatiënten al gevaarlijk zijn. Ik ben heel angstig wat dan zo’n coronavirus zou doen.”

Mondkapje

Eigenlijk heeft Jamai vervolgens het hele jaar in angst geleefd. Hij klaagde eind oktober in de talkshow van Eva Jinek dat hij amper zijn huis uit kan, omdat het in zijn straat zo enorm druk is. “Ik ga dan gewoon niet die straat in als ik zie dat het heel druk is en de mensen toch gewoon op elkaar lopen en staan en geen mondkapje dragen.”

Uiteindelijk liep Jamai in december alsnog corona op. “Ik ben daar best wel goed doorheen gekomen. Ik ben maar twee dagen verkouden geweest”, zei hij daarna.

Jamai blikt terug

Jamai blikt nu in De Telegraaf terug op zijn angstige coronajaar. “Mijn vriend en ik hebben in december allebei corona gehad, waar ik wonder boven wonder goed doorheen ben gekomen. En inmiddels ben ik twee keer ingeënt. Als ik de mogelijkheid krijg om voor een derde vaccinatie te gaan, doe ik dat.”

“Ik vertrouw volledig op de wetenschap en het medisch team dat mij in de gaten houdt. Ik weet dat er lotgenoten zijn die vreselijk bang zijn om het virus op te lopen, wat heel begrijpelijk is, want na een orgaandonatie dien je ook extra voorzichtig te zijn, maar ik kan het goed loslaten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de mening van BN'ers over het coronavirus interessant?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen