André Hazes jr. baalt van Alberta Verlinde: ‘Het zijn leugens’

André Hazes jr. baalt ontzettend van Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde. Hij stelt dat de showbizzwatcher leugens over hem verspreidt. “Dat doet me veel pijn.”

André Hazes jr. en Alberta Verlinde © RTL, YouTube

Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer heeft twee weken geleden een enorme Hazes-rel ontketend: ze onthulde dat André Hazes jr. overhoop ligt met zijn ex Monique Westenberg en dat ze onmin hebben over een omgangsregeling over hun zoontje. “Monique heeft van de een op andere dag besloten dat er op dit moment geen omgang plaatsvindt.”

André heeft pijn

Een week later, vorige week dus, bleek er inderdaad stront aan de knikker: André’s moeder Rachel Hazes ging in de Story he-le-maal los op Monique. Ze riep onder meer dat Monique eens moet gaan werken voor haar geld. Al snel bleken er onvolkomenheden in haar relaas te zitten.

De bewering van Yvonne dat hij zijn zoontje niet meer zou mogen zien, is volgens André kletskoek. “Ik ben heel erg open over mijn leven, maar mensen verspreiden ook graag verhalen die niet waar zijn. Leugens. En die doen pijn”, zegt hij in het Vlaamse tijdschrift Dag Allemaal.

Keiharde sneer

Het is uiteraard een keiharde sneer aan het adres van Yvonne. “Ik werd attent gemaakt op het verhaal dat ik van Monique Dré niet meer mag zien. Dat las ik terwijl die jongen gewoon in mijn armen lag.”

Maar waarom is Rachel dan zo tekeergegaan tegen Monique? Is zijn vermeende ruzie met Monique ook een leugen? Of schieten ze nog goed op met elkaar? “Dat moet. Voor Dré. En we doen dat in mate van het mogelijke. Voor ons is het allerbeste dat Dré hier zo min mogelijk van merkt.”

Prima

André wil alles naar eigen zeggen zo goed mogelijk doen voor de kleine. “Ik ben voortdurend bezig met alles zo goed mogelijk te regelen en dat doet Monique ook. Ik vind dat we het erg goed doen samen.”

Hoe is het nu tussen hen? “Prima, echt waar. Ik behandel hen alle twee goed en zij zijn ook goed voor mij. We zijn echt lief voor elkaar. En, ondanks wat er geschreven wordt, zit ze ook echt niet in de situatie dat ze met haar kind het huis moest ontvluchten of zo. Ja, papa is weg. Maar papa komt wel twee keer per week zijn zoon ophalen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u medelijden met André Hazes jr?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen