‘Tatjana weigert interview met RTL-presentator Jaïr Ferwerda’

Flodder-beroemdheid Tatjana Simic heeft een verzoek van Jaïr Ferwerda om mee te werken aan zijn programma Hai Society geweigerd. Ze wil niet door hem geïnterviewd worden, meldt weekblad Party.

Tatjana en Jaïr Ferwerda © Instagram, RTL

Jaïr Ferwerda bezoekt in zijn fel bekritiseerde programma Hai Society rijke Nederlanders in het buitenland. In de eerstvolgende aflevering reist hij af naar Monaca, waar Tatjana resideert met haar schatrijke vent Lex van Hessen. Hij wilde haar dan ook graag portretteren, maar volgens de Party had ze daar absoluut geen zin in.

Not done

Tatjana zou hebben laten weten niet voor Jaïrs camera te willen verschijnen. Een insider: “De mensen die hier wonen, zijn zeer gesteld op hun privacy. Hier kunnen zij zich vrij bewegen, niemand die hen herkent of lastigvalt. Discretie staat hier heel hoog in het vaandel.”

Juist om die reden wordt het ook een beetje als not done gezien om de camera’s uit te nodigen, aldus de insider. “Meewerken aan een dergelijk programma wordt niet op prijs gesteld door de Monagasken.”

Tatjana wil niet

Het zal er ook mee te maken hebben dat Tatjana geen zin meer heeft in publiciteit, aldus de Party. Het blad wijst op haar eerdere uitspraken dat ze klaar is met de showbizz. “Ik ben helemaal geen artiest meer. Dertig jaar lang heft iedereen een mening over mij kunnen hebben, nu wil ik er niets meer mee te maken hebben. Laat me met rust”, zei ze eerder.

En ook haar man Lex houdt niet van de pers: “Ik ben een gewone man, ik hoef niet zo nodig in de schijnwerpers te staan. Ik heb niets smeuïgs te vertellen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen