‘Famke Louise exploiteert baby, komt met drie jaar durende soap’

Famke Louise zal maar liefst drie jaar lang gevolgd worden voor de reallifesoap die ze heeft verkocht. Dat stelt Yvonne Coldeweijer, die ook als eerst het nieuws over haar zwangerschap bracht.

Denzel Slager en Famke Louise © RTL

Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, was niet alleen de eerste die Famke Louise’s zwangerschap onthulde, maar ook het feit dat ze werkt aan een eigen reallifesoap. Ze zijn in de zomer langs diverse producenten geweest in een poging om hun show te verkopen voor maar liefst 150.000 euro, zegt de showkenner op Instagram.

Drie jaar lang

Famke is inmiddels al meermaals gespot met een camerateam en Yvonne weet nu meer details te onthullen. “Breaking news: Famke Louise en Denzel gaan maar liefst DRIE JAAR LANG gevolgd worden door camera’s voor hun reality soap.
Jep. Drie jaar. Een hele nieuwe carrière voor beiden.”

Famke beweert op Instagram dat ze ‘nog moet nadenken’ of ze haar baby wel wil delen op social media, maar ze denkt van niet. Yvonne sceptisch: “Behalve in de serie…? Cameraploeg blijft sowieso filmen tot na de geboorte, want daar is 150k voor betaald.”

Baby exploiteren

Het is volgens Yvonne wel een beetje ongepast. Ze vindt dat Famke haar baby exploiteert. “Bizar dat je je eigen kind meteen zo exploiteert. Het is nog niet geboren of zijn/haar eerste drie jaar zijn al verkocht.”

Famke’s vriend Denzel Slager heeft in elk geval goed onderhandeld, weet Yvonne. “Hij was inderdaad volop bezig met het geld in de gesprekken met de productiemaatschappijen, heb ik vernomen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen