‘Gedumpte RTL 4-ster Rogier Smit is een volslagen idioot’

Rogier Smit, de helft van het televisieduo met Frank Jansen, lijkt echt volledig de weg kwijt te zijn. Tijdschrift Nieuwe Revu windt er geen doekjes om en noemt hem zelfs ‘een volslagen idioot’.

Rogier Smit Foto: Michel Schnater, RTL

Het is Rogier Smit die het televisieduo Frank & Rogier de kop heeft gekost. Hij heeft zich zó raar gedragen tijdens zijn publieke echtelijke ruzie met Frank Jansen, dat RTL 4 er helemaal klaar mee is. Je wil je als familiezender immers niet afficheren met iemand die helemaal doldwaas en de weg kwijt is.

Volslagen idioot

De Nieuwe Revu windt er geen doekjes om. Het tijdschrift denkt niet dat het slechts een vreemde vogel is. “Met die typering zouden we al zijn nukken, schreeuwen om aandacht, onverdraagzame karaktereigenschappen en bijzondere cocktail van persoonlijkheidsstoornissen beslist tekortdoen. Smit is een volslagen idioot.”

Het meest recente dieptepunt was het bizarre Instagram-filmpje waarin Rogier in heel slecht Engels minutenlang tekeergaat tegen Ibiza als vakantie-eiland. Volgens Nieuwe Revu was hij ‘volledig doorgesnoven’. “Zelfs zijn volgers merkten op dat hij er ‘wat vreemd’ uitzag in het filmpje.”

Hysterische mafkees

Rogier wordt echt volledig door de mangel gehaald in het tijdschrift. Hij wordt ook nog eens een ‘hysterische mafkees’ genoemd. Heel erg zit de Nieuwe Revu daar overigens niet mee. “We vermaken ons er prima mee wat die gestoorde gek allemaal uitvreet.”

Het is inmiddels evident dat RTL niet verder wil met Frank en Rogier, al hoopt Frank op een solodoorstart van zijn tv-carrière. Rogier zal volgens tv-kenner Rob Goossens hooguit nog als travestiet opduiken in een RTL-programma.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen