Albert Verlinde: ‘Ik heb mijn lesje geleerd door Katja Schuurman’

Albert Verlinde is tegenwoordig heel terughoudend met het speculeren over zwangerschappen van BN’ers. Hij heeft zijn lesje geleerd door zijn ruzie met Katja Schuurman, aldus de showkenner.

Katja Schuurman en Albert Verlinde © NPO, SBS

Zangeres Famke Louise heeft gisteren haar zwangerschap bekendgemaakt, maar voor mensen die online het shownieuws volgen was dat al lang geen verrassing meer. Het nieuwtje was namelijk al verklapt door Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde.

Babynieuws

Dat het nieuws eigenlijk al op straat lag, werd gisteren ook besproken in Shownieuws. “Het zoemde rond? Het werd keihard geroepen toch?”, merkte Albert op.

Presentatrice Airen Mylene: “Ja, je moet altijd voorzichtig zijn met babynieuws brengen, toch?”

Albert: “Ja, daarom hadden we het net over geruchten. Geruchten kunnen nog, maar als je het heel stellig brengt… Het kan ook wel eens misgaan, hè?”

Geleerd van Katja

In tegenstelling tot Alberta, zwijgt Albert tegenwoordig altijd over zwangerschapsgeruchten. “Het is voor de vrouw en het stel altijd een keuze om te wachten om het te vertellen tot die eerste drie maanden voorbij zijn. Als je het te snel roept en het gaat verkeerd daarna, dan wordt het heel dramatisch. Ik denk altijd: een beetje rustig aan daarmee.”

Zelf heeft Albert geleerd van het verleden. “Het is ook door schade en schande. Ik heb het meegemaakt met Katja. Ik dacht: ik ga het gewoon zeggen, ik roep het! Het klopte wel, maar daarna ging het mis en dat is heel vervelend. Sindsdien heb ik mijn lesje wel geleerd en ik kan anderen aanraden om een beetje geduld te betrachten hierbij.”

Woeste Thijs

Thijs Römer, de ex van Katja, heeft het Albert nooit vergeven. Hij was echt woest. “Albert Verlinde vond het noodzakelijk om dat nog voor die drie maanden wereldkundig te maken. Hij zei dat een paar dagen voor die grens en heel Nederland wist toen dat Katja zwanger was”, zei hij destijds.

“Vervolgens bleken die kindjes niet meer te leven, maar wel nog in haar buik te zitten. Toch werd ze de hele dag door gefeliciteerd met haar zwangerschap, omdat die mongool had gedacht: ik heb een leuke scoop. Daar ben ik nog steeds niet van bij gekomen. Daarna is de policy bij Boulevard wel veranderd, maar dat het over onze ruggen moest is heel kwalijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat media mogen speculeren over zwangerschappen van BN'ers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen