Montana Meiland kan geen koophuis betalen door wooncrisis

Montana Meiland, het minst beroemde en dus minst bedeelde lid van de tv-familie Meiland, kan vanwege de wooncrisis geen koophuis bemachtigen in Noordwijk. “Ik heb het maar opgegeven.”

Montana Meiland © Wessel de Groot

Er zijn op dit moment veel meer woningzoekenden dan te koop staande woningen en dat leidt tot bizarre situaties op de woningmarkt. Ook Montana Meiland heeft er last van, in tegenstelling tot haar rijke familieleden. Haar ouders Erica en Martien hebben voor 2,7 miljoen euro een villaatje gekocht en Maxime heeft een twee-onder-eenkapper van zeven ton.

Montana geeft op

Montana blijft achter met de gebakken peren. “Ik heb de zoektocht eigenlijk een beetje opgegeven, want het werd alleen maar lastiger. Op een gegeven moment had je en bezichtiging en dan werd er een paar dagen van tevoren gebeld met de mededeling: ‘Het is al verkocht, je bezichtiging gaat niet door’. Toen heb ik het maar losgelaten”, vertelt ze in Weekend.

Ze hoopt dat de woningmarkt spoedig afkoelt en daarom is ze maar gestopt met zoeken. “Ik denk nu: als het nu niet lukt, dan maar over een jaar of over twee jaar.”

Ander budget

Toch is het Erica en Martien en haar zus Maxime dus wél gelukt. Dat is een geldkwestie. “Misschien zitten wij ook met een ander budget, waarin het toch weer moeilijker is, zij zaten iets hoger.”

Voorlopig blijft Montana, die een groeiende babywens heeft, daarom in het appartement van haar vader wonen. “Ja, ik zit nu hier, maar soms ook bij Dirk in Leiden. We hebben nu dus én het strand én het stadsgedeelte. We wonen in die zin nog niet officieel samen, we reizen een beetje over en weer, net hoe het uitkomt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat miljonairs Martien en Erica hun dochter Montana een handje moeten helpen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen