Anouk krijgt paparazzi achter zich aan na vreemde Instagram-actie

Anouk en haar verloofde Dominique Schemmekes hebben het over zichzelf afgeroepen: ze zijn afgelopen weekend achtervolgd door paparazzi vanwege hun merkwaardige gedragingen op Instagram.

Anouk © William Rutten

Het gebeurt steeds vaker dat stelletjes elkaar bij ieder ruzietje en ieder meningsverschilletje ontvolgen op sociale media. Lil’ Kleine en zijn vergevingsgezinde verloofde Jaimie Vaes hebben bijvoorbeeld een abonnement op de ontvolgknop. Maar ook Anouk en Dominique besloten elkaar vlak voor het weekend te ontvolgen.

Bizarre Insta-actie

Niet alleen besloot Anouk om haar verloofde te ontvolgen, maar ook verwijderde ze bijna ál haar foto’s en filmpjes. “Ook alle foto’s van het gelukkige stel, inclusief de schattige filmpjes van het huwelijksaanzoek en het moment dat zij terugkwam uit Marokko… Alles was verdwenen”, legde Bart Ettekoven gisteren uit in Shownieuws.

Anouk wilde aanvankelijk niet reageren op deze bizarre Instagram-actie. En door zó de aandacht te trekken van de showmedia, riep de zangeres het onheil over zichzelf af. Direct kreeg ze de paparazzi achter zich aan. Eén van hen heeft het stel nu weer samen gefotografeerd.

Paparazzi

De Privé heeft Anouk en Dominique gefotografeerd terwijl ze ergens samen aan een tafeltje zitten. Volgens het blad wist een bron in Amsterdam te melden dat ze zondag hand in hand door de Jordaan wandelden. “Een eind van huis in Amsterdam-Zuidoost.”

Is alles dan weer pais en vree? “Er was wat ruis op de lijn, een kleinigheidje”, zegt een insider.

‘Het is weer goed’

Plotseling volgen Anouk en Dominique elkaar ook weer op Instagram. “Ze zijn weer vriendjes en ze zijn ook weer een paar keer samen in Amsterdam gespot en gesignaleerd”, zegt Weekend-baas Bart.

“Ze zijn op de grachten gezien en de ringen staan ook weer in hun Instagram-profiel, dus volgens mij is het weer goed.”

Instagram

Anouk en Dominique op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Stelletjes die elkaar direct ontvolgen op Instagram als ze relatieproblemen hebben. Kinderachtig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen