The Voice-ster Anouk wil niet reageren op bizarre Instagram-actie

Anouk zorgt voor flink wat rumoer in de showmedia nu ze al haar foto’s heeft verwijderd van Instagram én haar verloofde Dominique Schemmekes niet meer volgt. Toch wil ze niet reageren.

Anouk © William Rutten

De showmedia besteden normaal gesproken relatief weinig media-aandacht aan de privésituatie van Anouk, omdat die de afgelopen jaren behoorlijk stabiel was. Ze heeft zes kinderen en een relatie met Dominique Schemmekes, vader van één van het zestal. Maar nu lijkt het sprookje in duigen te zijn gevallen.

Geen commentaar

Showbizzwatcher Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer ontdekte gisteren dat Anouk alle foto’s van Instagram heeft verwijderd – op twee na – én dat ze elkaar bovendien niet meer volgen. Vervolgens doken diverse showmedia op het nieuwtje, waaronder De Telegraaf. “Het management van Anouk is niet bereikbaar voor commentaar”, meldt de krant.

De zelfbenoemde roddelkoning FawryNotSawry heeft een privéberichtje gestuurd aan Anouk. “Lieve Anouk, ik zie dat jij Dominique niet meer volgt en dat alle foto’s weg zijn. Is het over tussen jullie?”, vraagt hij haar. De zangeres heeft het berichtje gelezen, maar níet gereageerd.

Lastig jaar

Weekend-baas Bart Ettekoven denkt dat het over en uit is, zei hij gisteren in Shownieuws. “We hebben een lastig jaar gehad met covid. Anouk heeft astma en heeft lang gescheiden geleefd van haar gezin. Dat zou voor druk kunnen hebben gezorgd, maar goed: we vullen maar een beetje in, want zelf willen ze er helemaal niets over kwijt. We hebben de manager vandaag meerdere malen proberen te bellen.”

Presentatrice Dyantha Brooks: “Ik zie het ook gebeuren dat Anouk morgen zegt: ‘Ik begrijp niet waarom jullie je allemaal zo druk maken’, want zij verwijdert wel vaker al haar foto’s en volgt sowieso heel weinig mensen op Instagram. Zou het zo kunnen zijn dat er eigenlijk niet zo veel aan de hand is? Of denk je dat dit echt serieus is?”

Bart: “Het feit dat ze elkaar niet meer volgen wel.”

Instagram

Het berichtje van Fawry aan Anouk, dat door de zangeres is gelezen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Anouk trekt bewust de aandacht met haar Instagram-actie, maar wil niet reageren. Flauw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen