Anouk shockeert showmedia: ‘Heeft ze haar verloving verbroken?’

Het heeft er alle schijn van dat Anouk de showmedia voorlopig flink bezig gaat houden, want ze heeft alle foto’s van haar verloofde verwijderd én volgt hem niet meer. Dat heeft Alberta Verlinde ontdekt.

Anouk © William Rutten

Het lijkt erop dat het rommelt in huize-Anouk. Showbizzwatcher Yvonne Coldweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, heeft zojuist ontdekt dat Anouk schoon schip heeft gemaakt op Instagram. “What’s going on? Alle foto’s met Anouk haar verloofde Dominique zijn verwijderd”, schrijft ze.

Verloving verbroken?

Sterker nog: Anouk en haar verloofde Dominique Schemmekes volgen elkaar niet eens meer. En dat betekent anno 2021 dat er iets écht goed mis is. “Is de verloving verbroken?”, vraagt Alberta zich dan ook af.

Anouk heeft Dominique afgelopen september nog ten huwelijk gevraagd. “Ik ben eerlijk gezegd zo trots op waar ik nu sta in het leven: verloofd met niet alleen de moeder van mijn kinderen, maar ook met mijn beste vriend en de liefde van mijn leven”, reageerde hij toen.

Instagram

De posts van Alberta:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen