Bridget Maasland vindt cast We Zijn Er Bijna dit jaar heel erg saai

Bridget Maasland vindt de cast van de grote televisiehit We Zijn Er Bijna dit jaar echt ontzettend saai. Ze kijkt normaal gesproken heel graag naar de show, maar is nu toch wat teleurgesteld.

Martine van Os en Bridget Maasland © MAX, RTL

We Zijn Er Bijna, dat dinsdag aftrapte met 1,5 miljoen kijkers – ongeveer drie keer zoveel als RTL Boulevard er heeft, is een programma waarin bejaarden met elkaar gaan kamperen. Dit jaar vonden de opnames gewoon plaats in Nederland, vanwege ongewenst coronagedoe in het buitenland.

‘Geen boeiende cast’

Dat de rondreis dit jaar door eigen land gaat is tot daaraan toe, maar ze hadden wel iets meer tijd mogen stoppen in de casting, vindt Bridget Maasland. “Ik vond het heerlijke televisie – ik hou heel erg van dit programma – maar ik merk wel dit jaar dat er niet zo’n boeiende cast in zit.”

Daar is tv-kenner Rob Goossens het niet mee eens. “Ik vond toch dat ze er wel weer in zijn geslaagd om een mooie groep samen te stellen. Dat je net niet richting de paradijsvogels gaat, maar dat ze wel net interessant genoeg zijn.”

Hetty en Hans

Wie vindt hij de leukste personages in het nieuwe seizen? “Hetty en Hans die bijvoorbeeld hun hele leven lang keihard hebben gediend in hun eigen winkel en nu van hun pensioen aan het genieten zijn. Marian natuurlijk die alle aandacht op zich vestigde met haar bijzondere oogschaduw.”

Rob denkt dat Bridget gewoon even rustig aan moet doen. Na één aflevering bouw je immers nog geen band op met tv-kandidaten. “We moeten het ook nog gewoon gaan zien de komende week.”

Geen ruzies

Collega Lex Uiting: “Misschien vinden we het ook wel lekker om eens een keer geen ruzies te zien en niet van die excentrieke types, maar zoals het echte leven is.”

Bridget: “Zoals slowtelevisie is bedoeld.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welk programma heeft de saaiste cast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen