André Hazes jr. sneert in Vlaamse media naar Monique Westenberg

André Hazes jr. deelt in de Vlaamse media een flinke sneer uit aan Monique Westenberg. Het past bij de geruchten dat hij momenteel absoluut niet door een deur kan met zijn ex-vriendin.

Monique Westenberg en André Hazes jr. © William Rutten, Instagram

Er is volgens showkenner Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer sprake van enorme onmin tussen André Hazes jr. en Monique Westenberg. Het zou haar storen dat hij alleen als het hém uitkomt aan komt waaien om hun zoontje te zien. “Ineens is Monique er helemaal klaar mee. Er is schijnbaar zó’n bom ontploft dat er een megaruzie is ontstaan.”

Sarah zeikt niet

Nu deelt André in de Vlaamse media een flinke steek onder water uit aan Monique. Hij prijst zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen namelijk helemaal de hemel in en benoemt vervolgens dat hij het prettig vindt dat zij tenminste níet zeikt als hij eens laat thuiskomt.

André benadrukt bij Het Laatste Nieuws dat hij met Sarah gelukkiger is dan ooit. Veel gelukkiger dan hij was met de moeder van zijn kind dus. “Zij begrijpt wat ik doe en als ik al eens later thuiskom of zo, kunnen we daar ‘s ochtends over praten in plaats van er ruzie om te maken. Jammer dat ze er niet bij kan zijn vanavond.”

‘Dit is écht geluk’

Na al die jaren met Monique ziet André nu pas wat écht geluk is, vervolgt hij vals. “Ik heb wel vaker verklaard dat ik nooit gelukkiger was. Dus weet ik niet goed hoe ik dit moet uitleggen. (lacht) Maar Sarah en ik, dat is écht geluk. Bij haar kan ik echt zijn wie ik ben.”

Ook al zou hij dat vinden, dan is het natuurlijk alles behalve chic van André om dit in de media te roepen. Hij heeft Monique tot tweemaal aan toe keihard in de steek gelaten en dan past er wel enige terughoudendheid.

Feestbeest

Volgens showkenner Yvonne gaat Sarah er nog wel achterkomen hoe André is als hij weer volop kan optreden. De twee hébben volgens haar al weinig gemeen, maar daar komt straks ook nog ergernis bovenop, denkt Yvonne. Ze merkte zondagochtend al dat Sarah geen berichten van André likete na zijn optreden in België.

Daar kon hij zaterdagavond voor het eerst weer voor een enorm publiek optreden. André in Het Laatste Nieuws: “Zal ik je wat zeggen: we hadden vandaag een planning uitgestippeld, maar toen ik wakker werd, heb ik heb mijn team gevraagd me een uur eerder op te pikken. Zo opgewonden was ik.”

Ah, liever een uurtje achter het podium dan op de bank met Sarah. Dat belooft nog wat…

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen