‘André Hazes jr. en Sarah van Soelen hebben niets met elkaar gemeen’

André Hazes jr. en Sarah van Soelen hebben helemaal niets met elkaar gemeen. De reden dat ze steeds van die ‘lollige’ foto’s plaatsen, is volgens Alberta Verlinde omdat ze niets hebben om over te praten.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Waar André Hazes jr. met Monique Westenberg een volwassen vrouw aan zijn zijde had, is de jongere Sarah van Soelen toch wat leeghoofdig. Ze plaatst af en toe een filmpje waarop ze aangeeft hoe blij ze is met haar nieuwe wenkbrauwen. Gaat helemaal nergens over, vindt Yvonne Coldeweijer, die als Alberta Verlinde BN’ers becommentarieert.

‘Heel erg geforceerd’

Yvonne heeft het idee dat de koek een beetje op is. “Ik heb het gevoel dat de posts van André en Sarasoel een beetje geforceerde vormen aannemen. Nou vond ik ze altijd al geforceerd, don’t get me started, maar de laatste tijd voel ik een soort van iets gekkigs”, zegt ze op haar YouTube-kanaal.

Ze doelt op de ‘lollige’ foto’s die André en Sarah plaatsen. “Ze probeert altijd een beetje neer te zetten van: kijk eens hoe leuk wij het samen hebben, de lol die ik met André heb is echt ongekend, die heeft niemand! Zo een beetje.”

Flauwe lolbroek

Yvonne: “André is al een beetje een soort flauwe lolbroek die de hele tijd met die face-apps van die lange neuzen enzo bij mensen maakt. Dat is niet echt heel grappig, een beetje kinderachtig ook, maar fine: vermaak jezelf. En ik heb gewoon het gevoel dat Sarasoel daar helemaal in meegaat, omdat ze eigenlijk niets gemeenschappelijks hebben.”

“Die hebben natuurlijk niets om over te praten, helemaal niets. Ik heb daar wel eens over nagedacht van: waar zouden die het over hebben? Maar die praten niet. Die hebben alleen ‘de lol’ in common. Dat heeft zij zichzelf aangemeten voel ik, want het klopt bij haar helemaal niet dat zij zo gek staat te doen.”

Onderbroekenlol

André gaat er heel snel achter komen dat Sarah een lege huls is, denkt Yvonne. “Het begon natuurlijk een klein beetje met grapjes hier en daar, maar nu komen ze natuurlijk tot de ontdekking dat het nieuwe eraf is en ze eigenlijk alleen maar de grapjes en onderbroekenlol hebben samen.”

“Met name mentaal denk ik dat er totaal geen raakvlakken zijn. Ik denk dat Sarah zich een beetje verstopt achter: ik ben ook een gekke meid! Maar ik krijg best wel vaak het idee als ik naar de foto’s kijk en de stories: ik weet niet of ik hem er heel gelukkig uit vind zien.”

Instagram

Sarah op Instagram met ‘haar gekkie’ André:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen