Grote showbizzrel verwacht: ‘André Hazes jr. ziet zoontje niet meer’

Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer denkt dat er een enorme showbizzrel op komst is rondom André Hazes jr. Ze heeft namelijk vernomen dat hij momenteel zijn zoontje André niet meer ziet.

Alberta Verlinde © YouTube

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer ontdekte gisterenochtend dat André Hazes jr. zijn ex-vriendin Monique Westenberg opeens niet meer volgt op Instagram. Dat is opvallend, omdat een ruzie meestal de oorzaak is van ontvolging op social media. De ontdekking van Yvonne leidde gisteren meteen tot shownieuws, onder meer bij Story.

‘André ziet zoontje niet meer’

Een ingewijde heeft nu aan Yvonne laten weten dat die Instagram-ontvolging allesbehalve onschuldig is: er zou flinke bonje zijn tussen André en Monique. De bron is volgens Yvonne dermate betrouwbaar, dat ze hier een hele video over heeft gemaakt (zie onderstaand).

“Het is je natuurlijk al opgevallen dat André al een maand zijn zoon niet heeft gepost”, vertelt ze. “Wij weten natuurlijk niet of hij op maandagavond even zijn zoon bezoekt en het niet post, maar ik heb het vermoeden – nou ja, ik weet het wel zeker – dat het drastisch is afgenomen, het contact tussen André en André. Dat vind ik een zeer kwalijke en lelijke ontwikkeling.”

Omgangsregeling

Monique zou een omgangsregeling willen laten vastleggen. “Monique heeft van de een op andere dag besloten dat er op dit moment geen omgang plaatsvindt, zonder dat er eerst van alles bij de notaris is vastgelegd. Monique houdt de deur dicht en zegt: eerst wil ik op papier wat we gaan doen met het huis, met de auto, een omgangsregeling.”

Dit valt rauw op André’s dak, aldus Yvonne. “Tot voor kort kwam eigenlijk André wanneer hij zelf wil gewoon binnenvallen bij Monique. Dus eigenlijk zonder al te veel overleg. Wanneer het hem zelf uitkomt, komt hij binnen en ziet hij zijn zoontje.”

Bom ontploft

André dacht dat het allemaal prima ging, aldus Yvonne. “Hij dacht: ik geef ze geld en een dak boven hun hoofd, alles is prima geregeld, ik ga lekker dertien keer achter elkaar op vakantie en kom binnenvallen wanneer ik wil, want ik betaal toch alles. En ineens is Monique er helemaal klaar mee. Er is schijnbaar zó’n bom ontploft dat er een megaruzie is ontstaan.”

Wat de trigger is van die ruzie is bij Yvonne niet bekend. “Mijn spion denkt dat Sarasoel zwanger is of misschien heeft Monique wel een prille nieuwe liefde.”

Ze verwacht een enorme mediarel. “Ik denk dat er wat gaat komen en dat we allemaal onze gordels vast moeten maken. Ik heb er zin in, ik zit er klaar voor. De komende tijd gaat er juice komen en wij zitten er klaar voor.”

Fragment

De nieuwste video van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat André tussen zijn reizen met Sarah door kan binnenvallen wanneer hij wil bij Monique?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen