André Hazes jr. om de oren geslagen met oude Instagram-posts

André Hazes jr. wordt behoorlijk om de oren geslagen met oude Instagram-posts die hij heeft geplaatst over zijn ex-vriendin Monique Westenberg. “Vóór Monique was hij helemaal niets!”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Tom Cornelissen

Het is vrij schaamteloos: André Hazes jr. heeft zijn moeder Rachel Hazes in het tijdschrift van hun goede vriend Guido den Aantrekker, de Story, vollédig laten leeglopen over Monique Westenberg. Dat is niet alleen zijn ex-vriendin, maar ook de moeder van zijn kind en de moeder van haar kleinzoon. Volstrekt ongepast dus.

Om de oren geslagen

Rachel beweert dat Monique een of ander tikkiemonster is, dat constant betaalverzoeken stuurt aan André en haar hele leven door hem zou laten betalen. Bovendien zou ze ook nog steeds in zijn Range Rover rondrijden. De oplossing? Ze moet zelf maar eens een baan gaan zoeken, briest Rachel.

Hazes-watcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, gaf eerder al aan dat er helemaal niets klopt van de beweringen van Rachel. En nu worden André en zijn moeder behoorlijk om de oren geslagen met oude Instagram-posts. Posts die hij in het verleden heeft geplaatst over Monique.

Auto was cadeau

Eén van die posts haalt de hele bewering van André en Rachel onderuit dat Monique nog steeds zou rondrijden in zijn Range Rover. Die auto was namelijk een cadeau, omdat Monique André geholpen heeft om zo groot te worden. In de post (zie onderstaand) geeft André aan dankbaar te zijn ‘voor je keiharde werkzaamheden voor mij’.

André destijds: “En deze gedachtes zetten mij aan het denken. De mix van lekker keihard wijf en de veiligheid van onze zoon, heb ik je dit cadeau mogen geven. Er is een wens uitgekomen dat ik dit aan mijn vrouw mag geven. Jij bent bij mij vanaf seconde één, en ik hoop totdat ik mijn laatste adem uitblaas.”

0 euro

In een andere post geeft André ruiterlijk toe dat hij alles sámen met Monique vanaf de grond heeft opgebouwd. “Ik wil je even hardop bedanken. Bedanken dat je in mijn leven bent gekomen als mijn liefde! Maar ook zeker bedanken voor de manier waarop je je inzet voor mij. 16 maart begonnen wij samen AGJ Produkties. 0 euro stond er op mijn account.”

André: “Haha, 0 euro… Wij wisten beide niet hoe dit zou eindigen. Maar we hebben het in ieder geval zo geflikt dat we de huur kunnen betalen! We runnen niet alleen een huishouden samen, maar ook een bedrijf. Wat inhoud dat we 24/7 samen zijn, iets wat ons uit elkaar had kunnen drijven, maar ons juist nog dichter bij elkaar heeft gebracht.”

“Nou, jij bent de beste manager die ik mij kan wensen. Je geeft je met hart en ziel. Je bent niet alleen een goud wijf, maar ook een gouden partner.”

Schaamteloos

En nu laat André zijn moeder Rachel dus tekeergaan in de media dat Monique geen tikkies meer zou mogen sturen, terwijl zij fulltime voor kleine Dré zorgt. Schaamteloos, vindt Yvonne het. “Vóór Monique was André precies niks, hè? Monique heeft samen met André zijn carrière opgebouwd, hè?”

Yvonne: “Het is echt lang geleden, maar mensen die hebben opgelet weten dit: het is vaak zat voorgekomen dat hij ook haar bedankte daarvoor in een post. Weet je? Sowieso als je dit soort dingen leest, kun je je er al uit opmaken dat hij haar zo hoog heeft zitten altijd. Zij heeft héél veel voor hem gedaan en haar familie ook.”

Ze vindt het zwartmakerij dat ze nu over die auto beginnen. “Dus eerst is het een cadeau en vervolgens gaat Rachel ermee aan de haal van: ‘Hij rijdt wel in zijn auto!’. Het is een cadeau voor Monique, dus waar hebben we het over, weet je?”, besluit ze in De Popcorn Show.

Posts

De Instagram-posts:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen